ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Κούταβος με σπουδαίες νομικές καταβολές



Ο προκείμενος Κούταβος είναι άξιος του φιλόζωου συναδέλφου γνωστού δικηγόρου, μέλους σπουδαίας δικηγορικής εταιρίας, σπουδαίας νομικής οικογένειας και με βεβαιωμένη νομική σκέψη και αξίες από σειρά διαπρεπών συναδέλφων. Εδώ και καιρό εκπαιδεύεται στη δικηγορική δεοντολογία και την επιστημονική σκέψη είναι δε πιστός και παιχνιδιάρης όσο κανένας γνωστός κούταβος ανάλογης καταγωγής και προέλευσης στη συγκεκριμένη περίοδο.
Αναζητά οικογένεια νομομαθών, νομικών, ή άλλων δικηγορόπληκτων ζωόφιλων που θέλουν να βάλουν χαρά στη ζωή τους και να τον κάνουν βόλτες σε περίοδο αποχών και απεργιών.
Με λίγη προσπάθεια θα βοηθά και στην είσπραξη λογαριασμών μπαταχτσίδων πελατών (όχι όπως ο δικός μας που κάνει μόνο χαρές!).
Ο senior partner Wolf της εταιρίας μας τον συνιστά ιδιαιτέρως αν σκοπεύετε να τον έχετε στα πόδια του γραφείου, όπως ακριβώς κάνει και εκείνος καθημερινά.
Πληροφορίες δίδουν τα Νομικά Νέα σε σοβαρούς ενδιαφερόμενους ανάλογων προσόντων πίστης, αφοσίωσης και καλοσύνης (αν και αρκετά σπάνια για δικηγόρους). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: