ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

και οι υπόλοιποι ?

5 Oct

θα περίμενε κανείς οι σημερινές παραιτήσεις να μην μείνουν μοναχικές πράξεις κάποιων γενναίων που έγιναν ήδη αντιπρόεδροι και δεν έχουν τίποτε να χάσουν, όπως ίσως σκέπτονται πολλοί.
θα περίμενε ήδη οι λοιποί δικαστικοί σύλλογοι που ομονοούν για τα θέματα μισθοδοσίας να είναι παρόντες ήδη στην πόρτα του Υπουργού Δικαιοσύνης!
θα περίμενε εξάλλου οι δικηγορικοί σύλλογοι που τόσο κόπτονται για τα θέματα των ταμείων (εύλογα) να είναι σοφοί και γενναίοι και να μην εκδικηθούν που η απεργία μας ήταν αντισυνταγματική κατά το ΣτΕ και να βγάλουν ανακοινώσεις επιτέλους και για τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την αρνησιδικεία.
θα περίμενε κανείς τους καθηγητές που παραστάθηκαν στην περιπέτεια του κ. Τσακυράκη με την αντιδικεία του με την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, οι καθηγητές του Συνταγματικού Δικαίου εννοώ και όσοι άλλοι νομίζουν να έχουν ήδη (έστω και αν κάποιοι δικηγορούν) δηλώσει το παρόν
όπως και οι επιστημονικοί σύλλογοι.
προς το παρόν δεν είδα κανέναν άλλο πλην των δημοσιογράφων που δεν ξέρουν πάντα να ξεχωρίσουν αν η παραίτηση αφορά το δικαστικό λειτούργημα ή την Ενωση. Σε αυτούς τονίζουμε λοιπόν ότι μόνον από την Ενωση παραιτήθηκαν οι δύο αντιπρόεδροι και δικαστές παραμένουν. Οπως και θα παραμείνουν αν τους εξαφανίσουν από προσώπου γης.
Οι “ήρωες περπατούν στα σκοτεινά” λέει ο ίδιος ποιητής που λέει ότι “βουλιάζει όποιος σηκώνει τις μεγάλες πέτρες”.
δεν έχει όμως σημασία. Δύο είναι ήδη αρκετοί για αρχή. ακόμη και αν δεν ακούγονται ηχηρά οι φωνή τους όλοι νομίζω συμφωνούν με το περιεχόμενο των παραιτήσεων ως προς τη δικαιοσύνη και την αρνησιδικία.
Δύο γράφουν ιστορία και αλλάζουν την ιστορία.
Αυτοί καθαρίζουν και για τους υπόλοιπους !

1 σχόλιο:

chevalier rosana είπε...

Γρήγορη χρηματοδότηση μέσα σε 48 ώρες εκ των προτέρων χωρίς χρέωση
Το συστήνω σε όλο τον κόσμο, το ποσοστό είναι χαμηλό.
Η πλειοψηφία της ανάγκης για την Τράπεζα, προτού να έχοντας μια πιστωτική κάρτα,
με εύκολο. Εάν ισχύουν οι συνθήκες που χρειάζονται χρηματοδότηση
για το σπίτι σας, για την επιχείρησή σας, για αγορά αυτοκινήτου.
για την αγορά του κινήματος, για τη δημιουργία της επιχείρησής σας.
για μεγαλύτερες αμφιβολίες σας σχετικά με τις προσωπικές ανάγκες. Θα προσφέρουν τα προσωπικά δάνεια που κυμαίνονται από 5000 € έως 250.000 ευρώ, με απόδοση τοκομεριδίου 3% επιτόκιο, ανεξαρτήτως ποσού.
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου σε μου διεύθυνση και καθορίστε στις εφαρμογές σας είναι έτοιμο, το ακριβές ποσό που θέλετε, και την ημερομηνία.
Εδώ είναι η διεύθυνσή μας? rosanachevalier56@Gmail.com