ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Εφυγε ο Τζόννη Βεκρής




O συνάδελφος και συνιδρυτής της εταιρίας Ποταμίτης Βεκρής, Τζόννυ Βεκρής, απεβίωσε νωρίς το πρωί της Κυριακής, 22 Ιουλίου 2012.
 
Ο Τζόννυ Βεκρής  υπήρξε εξαιρετικά επιτυχημένος δικηγόρος.  Διακρίθηκε ιδιαίτερα στο αστικό και στο εμπορικό δίκαιο, τα οποία κατείχε σε βάθος.  Με το γνωστό του πάθος, υπερασπίστηκε με επιτυχία εντολείς του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.  Ξεχωριστή παρουσία ανάμεσά μας, μέντορας νεότερων δικηγόρων, πολύτιμος σύμβουλος των συναδέλφων του.
Πάθος του Τζόννυ ήταν ο Παναθηναϊκός και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με ενθουσιασμό εργάστηκε για τη δημιουργία του συνεταιρισμού των ελληνικών ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιριών, της Super League.
Πληθωρική προσωπικότητα, ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στις «Άλπεις» -την ταινία που απέσπασε βραβείο καλύτερου σεναρίου στο περσινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας- και καταχειροκροτήθηκε. 
Μπορούμε να τον αποχαιρετήσουμε σήμερα στις 5.30 στον Αγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη - Σκουφά
Producer Athina Rachel Tsangari (L) and actor Johnny Vekris attend the "Alpis" premiere during the 68th Venice Film Festival at Palazzo del Cinema on September 3, 2011 in Venice, Italy.

Δεν υπάρχουν σχόλια: