ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Justice Andromache Karakatsanis

 
Βρίσκεταιι στη χώρα μας άλλη μία εξαίρεση! Ενας λόγος υπερηφάνειας όταν όλοι οι διεθνείς εταίροι γύρω μας μας υποχρεώνουν σε εθνική ντροπή. Η δικαστής Ανδρομάχη Καρακατσάνη ελληνικής καταγωγής επισκέπτεται τον τόπο καταγωγής της όντας πλέον μέλος του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Καναδά. Δεν ξέρω πόσοι πατριώτες μας έχουν τύχει ανάλογης τιμής. Στον πλούτο διακρίθηκαν πολλοί. Στη δόξα περισσότεροι. Τα Νομικά Νέα αισθάνονται μεγάλη περιφάνεια που μπορούν να διαπιστώσουν μια τέτοια διάκριση στο νομικό πεδίο γνωρίζοντας πόσο συντηριτικός είναι ο χώρος μας και οι αντιλήψεις που επικρατούν.
 
Φυσικά και δεν το γνωρίζετε! Φυσικά και δεν το μάθατε εγκαίρως! Πώς άλλωστε! Είναι νέα, όμορφη, σύζυγος, μητέρα και ξεκίνησε τη ζωή της όπως μας λένε τα ηλεκτρονικά μέσα σερβίροντας σουβλάκια στο Τορόντο.Η Wikipedia μπορεί να σας ενημερώσει...αν και η ίδια δεν το επιβεβαιώνει.  Ελπίζω γρήγορα και οι ελληνικές εφημερίδες να σπεύσουν όπως ήδη η Express. Εμείς την καλωσορίζουμε και πιστεύουμε ότι η επιτυχία κάποιων από εμάς είναι λιγάκι επιτυχία όλων.




 
Justice τα σέβη μας! 
και ακόμη περισσότερο για την  βούλησή σας να ταλαιπωρείται όλο τον Καναδά στην προσπάθεια να προφέρει το δύσκολο ονοματεπώνυμο  που φανερώνει ρίζες, ιστορία και δεν αλλάζει με κανένα αξίωμα ή νέα πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: