ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ο καταζητούμενος!

Στο Εβραικό Μουσείο των Βρυξελών έγινε μία ανείπωτη έκρηξη μίσους που προβληματίζει τον κόσμο (παράλληλα το δίχως άλλο με το εκλογικό αποτέλεσμα για τις ευρωεκλογές).
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμη ένας τραυματίσθηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια πυροβολισμών μέσα και έξω από το εβραϊκό μουσείο στο κέντρο των Βρυξελλλών, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία.

Ο άνδρας απεικονίζεται να πυροβολεί με ένα ημιαυτόματο τουφέκι Καλάσνικοφ. Είναι μετρίου αναστήματος και γυμνασμένος, σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αστυνομία του Βελγίου η οποία δημοσίευσε την περιγραφή του στον ιστότοπό της. Όταν εξαπέλυσε την επίθεση φορούσε ένα σκουρόχρωμο καπελάκι του μπέιζμπολ, γυαλιά, σκούρο παντελόνι και κουβαλούσε δύο τσάντες. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δεν διακρίνονται καθαρά στα ασπρόμαυρα πλάνα.
Στο ένα από τα βίντεο απεικονίζεται ο άνδρας να πυροβολεί πριν φύγει τρέχοντας από το μουσείο. Μια ανθρώπινη σορός κατά τα φαινόμενα κείτεται μπροστά του, ωστόσο στο βίντεο έχει μπει «μωσαϊκό», ώστε να μην είναι ορατά τα χαρακτηριστικά του θύματος. Το τουφέκι του δράστη είναι ένα AK-47 με αναδιπλούμενο κοντάκι, σύμφωνα με την αστυνομία και ο άνδρας διέφυγε πεζή.
Τα βίντεο προέρχονται από μια κάμερα ασφαλείας στο εσωτερικό του μουσείου. Η αστυνομία, η οποία είχε ανακοινώσει το πρωί ότι δεν έχει μπορέσει να εξακριβώσει την ταυτότητα του δράστη, δημοσίευσε τις εικόνες και τα βίντεο, καλώντας τους πολίτες να ενημερώσουν τις αρχές εάν τον αναγνωρίσουν, ενώ δημιούργησε επίσης έναν ειδικό τηλεφωνικό αριθμό για όσους θέλουν να δώσουν πληροφορίες.
Νωρίτερα ένας Βέλγος ο οποίος είχε τραυματιστεί στηνεπίθεση του αγνώστου άνδρα, υπέκυψε στα τραύματά του με αποτέλεσμα ο αριθμός των νεκρών να αυξηθεί σε τέσσερις.

Τέσσερεις λοιπόν οι νεκροί στην πρωτεύουσα της Ευρώπης παραμονές των εκλογών της.
και μετά ΣΕΙΣΜΟΣ όπως λένε τα διεθνή μέσα.
Σεισμός από την άνοδο της ακροδεξιάς.
Μια συνολική αποτίμηση του προσωρινού εκλογικού αποτελέσματος ανά χώρα από το Μonde διδάσκει πολλά.

43% η συμμετοχή πανευρωπαϊκά. Ούτε οι μισοί ευρωπαίοι δηλαδή. Οι άλλοι μισοί το δίχως άλλο δεν απασχολούν την μεγάλη ευρωπαϊκή δημοκρατία.  Δεν μπορεί να τους πείσει να μην είναι απράγμονες.
 Η Γερμανία επιβάλει τον τρόπο της γενικώς.
Η ακροδεξιά ακολουθεί δυναμικά
Η Ελλάδα και η Μάλτα μουγκρίζουν, η Δανία και η Γαλλία βρυχώνται.

Ο καταζητούμενος περιδιαβαίνει από χώρα σε χώρα, αν τον ψάχνετε. Λέγεται φασισμός και θριαμβεύει. Η ευρώπη τον εξέθρεψε και συστηματικά τον ταίζει αντισημιτικά μεζεδάκια. Τον δίκασε τον καταδίκασε κάμποσες φορές αλλά αυτός ακόμη επιβιώνει και θεριεύει.
Το γιατί είναι στην καρδιά της Ευρώπης. Που αν δεν το νοιώσει στο πετσί της και συνεχίσει να ψεύδεται ασύστολα και να φαντασιώνει ομόσπονδες δημοκρατίες δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να καταλάβει γιατί στην Αγγλία κερδίζουν οι ευρωσκεπτικιστές. Γιατί στη μόνη χώρα άλλωστε που είχε εβραίο πρωθυπουργό κάποτε, το ευρώ είναι ανεπιθύμητο και η ευρώπη "αναγκαίο κακό".
Η Ευρώπη είναι  ένα συλλογικό ψεύδος, μια φαντασίωση που ξεχνά την ιστορία και ποντάρει στις μάζες. Μια γριά που ομφαλοσκοπεί όταν γύρω της ο κόσμος αλλάζει. Μια γριά στη σήψη που δεν θέλει να ταφεί γιατί δεν βρέθηκε ακόμη το κατάλληλο γι'αυτήν νεκροταφείο.
Η Ευρώπη μετά την εθνική ιδέα (κατασκευής δικής της) αποτελεί το δεύτερο μεγάλο ιστορικό ψεύδος που κοστίζει σε αίμα. Οι Φλαμανδοί το βροντοφωνάζουν.
Αν δεν ξεφύγει από τον εφιάλτη (γερμανικού - γαλλικού) μεγαλείου θα μας κάνει σύντομα να νοσταλγήσουμε τους Λουδοβίκους και τους φεουδάρχες βασιλείς που το δίχως άλλο επέτρεπαν μεγαλύτερο πλουραλισμό και ανοχή στα εδάφη τούτα.
Ο καταζητούμενος (αν βρεθεί σύντομα) θα μπορούσε να μας πει με ειλικρίνεια τους λόγους των σφαγών που γίνονται στα εδάφη της Ευρώπης χρόνια τώρα και που συμβολίζονται την εβραϊκή διαφορετικότητα δήθεν. Λίγο καιρό πριν η Γαλλία έδιωχνε και τους τσιγγάνους.
Η μόνη διαφορά μα την αλήθεια είναι η ευνοϊκή μεταχείρηση των ομοφυλόφιλων. Και τούτο ως φαίνεται γιατί γέμουν την άρχουσα τάξη και σιγά σιγά αποκαλύπτονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: