ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Το σεξ στη φυλακή!

Τη δυνατότητα ερωτικής συνεύρεσης των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές με τις συντρόφους τους, θα δώσει ο νέος σωφρονιστικός κώδικας που αναμένεται να κατατεθεί σύντομα στη Βουλή.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου κατά τη συνεδρίαση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής που μελετά το Σωφρονιστικό Σύστημα της χώρας και τις συνθήκες εγκλεισμού των κρατουμένων, αποδέχτηκε σχετικές εισηγήσεις βουλευτών δεσμευόμενος να προχωρήσει στην παραπάνω καινοτομία για το ελληνικό σωφρονιστικό σύστημα και σύμφωνα με πληροφορίες η σχετική διάταξη για την ερωτική συνεύρεση συντρόφων, θα εφαρμόζεται όπου υπάρχουν διαθέσιμοι χώροι και τους κρατουμένους θα μπορούν να επισκέπτονται οι σύζυγοι ή οι μόνιμοι σύντροφοί τους.

Πάντως, οι συνθήκες «συνωστισμού» που επικρατούν στις ελληνικές φυλακές προκαλούν εύλογα το ερώτημα για το που θα βρεθούν οι κατάλληλοι χώροι για να συνευρίσκονται τα ζευγάρια...

Η πληροφορία δεν ξεχωρίζει σαφώς τις κρατούμενες αλλά αναφέρεται στους κρατούμενους. Το ίδιος προφανώς θα ισχύσει και γι'αυτές. Και πολλά πολλά παιδιά θα γεννιούνται στη φυλακή που θα γίνει ένα όμορφο νηπιαγωγείο.
Η φυλακισμένη μάνα και τα μωρά της θα είναι σίγουρα πιό ενδιαφέρουσα από τον φυλακισμένο απόντα πατέρα τα τέκνα του οποίου θα βαφτίζουν οι εκάστοτε αρμόδιοι υπουργοί δικαιοσύνης. Πόση υποκρισία βιώνουμε τελικώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: