ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Νομοσκόπιο



Ταύρος
Απρ 21-Μαϊ 20
 Η Ελίνα η πιο ψιλή και φιδίσια δικηγόρος το είπε! Προσοχή στα ατυχήματα. Όποιος δεν την άκουσε είναι τώρα στο γύψο! Τα αξιοσημείωτα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα που σε αφορούν άμεσα: ο Άρης όλο το μήνα στο ζώδιό σου, ο Ερμής μέχρι τις 15/5 και η έκλειψη Ηλίου επίσης εδώ στον Ταύρο στις 10/5. Mε τόοοσα στο κεφάλι σου προχωράς μπροστά ως Ταύρος σε υαλοπωλείο.
Οι επόμενες εβδομάδες είναι πολύ σημαντικές για τη ζωή σου και θα βρίσκεσαι διαρκώς στο προσκήνιο ψάχνοντας το νέο σου εαυτό. Ακόμη και η Ντόρα Μπακογιάννη, ακόμη και ταύροι που δεν το βάζει ο νους του ανθρώπου θα ξαναγεννηθούν φρέσκοι φρέσκοι. Για να κάνεις καλή χρήση αυτής της πλανητικής συγκυρίας χρειάζεται να αποφασίσεις προς τα πού θέλεις να πας, με ποιους θέλεις να πας, τι ελπίζεις να βρεις εκεί που θα πας – τι θέλεις από τη ζωή σου, με λίγα λόγια. Το σίγουρο είναι ότι μοιράζεις εσύ τα χαρτιά στο παιχνίδι, ότι αισθάνεσαι ζωντανός/ή και ότι μπορείς να είσαι ο εαυτός σου χωρίς ενοχές. Να θυμάσαι ότι τώρα είναι εποχή Δράσης, όχι αντίδρασης. Κήρυξε τη λήξη των ενοχών και νοιώσε σαν τον Ολυμπιακό χθες!
Δίδυμοι
Μάϊ 21-Ιούν 22
 Πώς στο καλό καταφέρνεις να παραμένεις τόσο ευχάριστος και επικοινωνιακός, τόσο διαλλακτικός και ατάραχος ενώ την ίδια στιγμή βρίσκεσαι στο μάτι ενός κυκλώνα; Πώς γίνεται να σκέφτεσαι ακόμα και το ενδεχόμενο να συνεχίσεις να συναναστρέφεσαι ή να αντιμετωπίζεις επαγγελματικά ή φιλικά κάποιους ανθρώπους που κατ’ εξακολούθηση σε έχουν πληγώσει, σε έχουν εγκαταλείψει ή σε έχουν αφήσει ξεκρέμαστο; Αδιόρθωτος και τρυφερός με κάνεις να σε λατρεύω δεύτερέ μου εαυτέ.
Η Αφροδίτη, που βρίσκεται στο ζώδιό σου από 9/5, σου δίνει τη δυνατότητα να κυκλοφορείς στη βροχή χωρίς ομπρέλα και τα μαλλιά σου να είναι τόσο άψογα σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο. Και αν βραχείς όμως δεν βλάπτει. Δεν είσαι και από ζάχαρη.
Καρκίνος
Ιούν 22-Ιούλ 22
 Οι εκλείψεις Ηλίου (10/5) στον Ταύρο και Σελήνης στον Τοξότη δεν σε επηρεάζουν άμεσα. Τα επιτεύγματά σου μέχρι τώρα είναι εξαιρετικά, ή μάλλον το μεγαλύτερο παράσημό σου (κυρίως αν έχεις γεννηθεί μέσα στον Ιούνιο και τις αρχές Ιουλίου) είναι καταρχάς αυτό της Αντοχής, η οποία ξαναδοκιμάζεται τώρα με το τετράγωνο Πλούτωνα/Ουρανού. Άνεργο και ανέραστο του χάρου δεν σε δίνω λύσε τα προβλήματα για να σε δω ορθό!
Ο,τι πίστευες για τις συντροφικές σχέσεις ανασκευάζεται, καταρρέει. Είσαι ένα ρομαντικό παραμύθι με δάκρυα και πόνο. Όμως με την Αφροδίτη (από 9/5) στους Διδύμους και τον Δία επίσης να συνεχίζει να ταξιδεύει στους Διδύμους, μπορείς να ξεπεράσεις την αμφιταλάντευση και να αφιερωθείς στο στόχο σου. Ξέρω κάτι άπαιχτους Καρκίνους πάντως με πτυχίο Νομικής και μάτι αετού. Και η φίλη μου η Ελίνα η ψιλή ομοίως: που ξέρει και από ζώδια.
Λέων
Ιούλ 23-Αύγ 22
  Το σύμπαν μάλλον δεν ακολουθεί κατά γράμμα τις υποδείξεις σου φαίνεται. Η «καριέρα» χρειάζεται να παραμείνει στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων σου κι ειδικά τώρα που ο Άρης για όλο το μήνα και η έκλειψη Ηλίου συμβαίνουν στον Ταύρο (10/5). Μην δέχεσαι να σε καταπιέζουν. Μη μασάς. Σε λίγο, που η πίεση θα υποχωρήσει, θα μπορέσεις να δείξεις σε όλους αυτούς ότι κανείς τους δεν μπορεί να σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι.
Ασε τους έρωτες για μεθαύριο.
 
Παρθένος
Αύγ 23-Σέπ 22
 Η έκλειψη Ηλίου (10/5) και κυρίως η έκλειψη Σελήνης 25/5 σε αφορά άμεσα. Αφού πραγματοποιείται σε ένα κομβικό σημείο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που περιέχει τον άξονα Επαγγελματική ζωή-Οικογένεια. Αν σου λείπει η οικογένεια τόσο αγόρασε λάμπραντορ.
Κάποτε οι άνθρωποι δεν χώριζαν με το καλημέρα και οι σχέσεις μεταξύ συζύγων και γονιών με παιδιά ήταν προβλέψιμες: ένας καβγάς εδώ κι εκεί, μετά συμφιλίωση, μετά γκρίνια, κάποιες ευτυχισμένες στιγμές και πάλι από την αρχή. Τώρα που τα πράγματα άλλαξαν νιώθεις εγκαταλελειμμένος και θυμωμένος. Αν θέλεις ξανά την ασφάλεια της μαμάς και του μπαμπά, ξέχνα το. Δημιούργησε το δικό σου σπίτι, με τους δικούς σου κανόνες και με τις δικές σου αξίες. Και υπάρχει μην ξεχνάς πάντα ένα λάμπραντορ για παρέα. Παρθένοι μπερμπάντηδες ήρθε η ώρα της κρίσης.
Ζυγός
Σέπ 23-Όκτ 23
 Ερωτεύσου λοιπόν τρελλά μπορείς να το κάνεις μπλέκοντας συναισθηματικά με κάποιον/α που υπό κανονικές συνθήκες κι έχοντας σώας τας φρένας θα θεωρούσες εντελώς αταίριαστό σου.
Εάν από την άλλη διαθέτεις αυτογνωσία, ή έχεις δώσει μια περιουσία στην ψυχανάλυση, δεν θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να γίνει θύμα της δύσκολης όψης Πλούτωνα/Ουρανού. Έχε υπόψη σου, ωστόσο, ότι αν δεν μπορείς να αντισταθείς σε μια τέτοιου είδους «αταίριαστη» σχέση, δεν θα πρέπει να περιμένεις ούτε σταθερότητα, ούτε μέλλον, ούτε δέσμευση από το άλιεν που θα ερωτευθείς. Ως εκπρόσωπος του νομικού ζυγού μην φορτωθείς το ζυγό και μείνε μόνον σύμβολο της δικαιοσύνης. Αλλιώς θα γελάμε όλοι στην Ευελπίδων με τα χάλια σου.
Σκορπιός
Όκτ 24-Νοέμ 22
 Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο (10/5) και για ολόκληρο το μήνα ο Άρης επίσης στον Ταύρο. Δηλαδή, κάθε είδους σημαντική σχέση τίθεται επί τάπητος. Μην τσιμπάς και μην μασάς. Δεν σε φοβόμαστε ότι και να μας έχεις κάνει.
Χρειάζεται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση: μην πανικοβληθείς, αν αισθανθείς ότι αυτοί που σε υποστηρίζουν αρχίζουν να κάνουν νερά ή δεν είναι δίπλα σου την ώρα που τους χρειάζεσαι, ή ακόμα περισσότερο σε αγνοούν. Ολοι οι νομικοί σκορπιοί να φοβάστε εκτός από έναν και μοναδικό σκορπιό που δεν τον πιάνει τίποτε: η μούμια του νομικού κόσμου που δεν παθαίνει τίποτε ποτέ.
Τοξότης
Νοέμ 23-Δεκ 21
 Άλλη μια έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου (25/5), ενώ η Αφροδίτη (από 9/5) και ο Ερμής (από 15/5) θα διελαύνουν στους Διδύμους, όπου βρίσκεται και ο Δίας. Εάν υπάρχουν σοβαρές ρωγμές ή χωρισμοί απειλούν να κάνουν κομμάτια τις σχέσεις σου που τόσες που είναι θα έχεις και περίσσευμα.
Αν θέλεις γάμο γίνε μουσουλμάνος ή ομοφυλόφιλος. Θα το γλεντήσεις καλύτερα.
Ισως να συναντήσεις ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν θετικά τα επαγγελματικά σου αρκεί να παραμένεις ερωτικός μέχρι πέρατος της διαδικασίας. Ακόμη και αν ξανα αλλάξει η Πολιτική Δικονομία εσύ με πάθος για όλα.
Αιγόκερως
Δεκ 22-Ιαν 20
  Μη φοβάσαι και προχώρα. Τράβα μπρος. Τι να σου πούμε άλλο αγαπητέ Αιγόκερε? Τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
Υδροχόος
Ιαν 21-Φεβ 19
 Ο Κρόνος είναι πραγματιστής και τραχύς και σε μαθαίνει με το δύσκολο τρόπο. Κι ο Άρης ολόκληρο το μήνα στον Ταύρο κι επιπλέον μια έκλειψη Ηλίου (10/5) ανεβάζουν περισσότερο τα ποσοστά ρεαλισμού. Μεταξύ θυμού και «χτύπα κι άλλο θα τ’ αντέξω» αισθάνεσαι ότι ενώ είσαι έτοιμος/η να κάνεις ένα μεγάλο βήμα, ξαφνικά κάποιος σού κατεβάζει το γενικό διακόπτη και βρίσκεσαι στο σκοτάδι. Παρόλα αυτά προχωράς αργά και σταθερά. Όμως ,για άλλο ένα μήνα η οικογενειακή καθημερινότητα διαταράσσεται είτε πρακτικά, με το σπίτι ως χώρο να θέλει επεμβάσεις, είτε ψυχικά, μετατρέποντας τις οικογενειακές σχέσεις σε εμπόλεμο τοπίο, ή, περισσότερο πιθανά, δεν σου επιτρέπεται να εκφράσεις τις δικές σου ανάγκες. Να προβάλεις ενστάσεις και να αποφεύγεις τις αιτήσεις ακυρώσεως.
Ιχθείς
Φεβ 20-Μάρ 20
 Τα καλά νέα είναι ότι έχεις την ελευθερία σου και μπορείς να την κάνεις ό,τι θέλεις. Μπορείς να φύγεις το γουίκ εντ χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανένα ή μπορεί να βγαίνεις τα βράδια με παρέα χωρίς άγχος μόνο και μόνο για να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Ε ναι επιτέλους να ασχοληθείς με τα δικαιώματα του ανθρώπου. Τα κακά είναι ότι την έχεις πατήσει γιατί νόμιζες ότι επειδή πήρες πτυχία τα έμαθες όλα. Ε λοιπόν όχι. Η ζωή θα σου μάθει ακόμη πολλά. Εστω και αν έχεις να διαβάσεις από την προηγούμενη αναθεώρηση του συντάγματος καιρός να ανοίξεις τα μάτια και να δεις την πραγματικότητα και την ιστορία που διαμορφώνει συντάγματα, συνθήκες, κώδικες, οικογένειες και παρεούλες.
Κριός
Μαρ 21-Απρ 20
 Ακόμα κι αν ήταν να διασχίσεις μια άνυδρη έρημο με τα χέρια και τα γόνατά σου να ματώνουν από τις πέτρες που σούρνεις για να φτιάξεις μια πυραμίδα, ακόμα και τότε δεν θα ζητούσες τη βοήθεια κανενός. Με το τετράγωνο Πλούτωνα/Ουρανού να σε διχάζει μεταξύ σταθερότητας και επιβεβλημένων αλλαγών σε προσωπική ή επαγγελματική ζωή ή και στα δύο και τις δύο εκλείψεις (Ηλίου στις 10/5 και Σελήνης στις 25/5) είναι φυσικό να αγχώνεσαι και να αγωνιάς: μην αφήσεις το φόβο που σου ψιθυρίζει ότι θα καταλήξεις στην ψάθα να σε κάνει να υποκύψεις.
Σε τελευταία ανάλυση ζήσε μόνο με το πείσμα αν ο έρωτας δεν σου χρειάζεται και διάβαζε αποκλειστικά ποινική δικονομία. Θα σου φανεί ωφέλιμη.
Για τις ως άνω προβλέψεις και περιγραφές, η προσέγγιση δεν είναι επιστημονική, βασίζεται αποκλειστικά στη φαντασία και οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, γεγονότα ή καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: