ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Τα Νομικά Νέα του Λάκη!

Η εμπειρία μας από τα Νομικά Νέα και τα όσα παθαίνουν (-ουμε) εδώ και ένα χρόνο μας δίδαξε πολλά. Ομως καταλάβαμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι που βλέπουμε το σήμα μας ή το όνομά μας στον κυβερνοχώρο να τυγχάνει καπηλείας και να το χρησιμοποιούν για προσπόριση κέρδους από διαφήμιση ή ότι άλλου. Αλλοι πολλοί πιό έμπειροι την πάτησαν και τώρα τρέχουν να τους σώσει ο αγαπημένος Μανώλης όλων των γονιών ο Μανώλης Σφακιανάκης. 
Την πόρτα της ΓΑΔΑ πέρασε για ακόμη μια φορά λοιπόν ο Λάκης Λαζόπουλος πριν τρεις ημέρες λένε οι ειδήσεις.
Ο ηθοποιός και παρουσιαστής πήγε στην αστυνομία και συγκεκριμένα στο... τμήμα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να καταγγείλει τα δύο ψεύτικα προφίλ που υπάρχουν στο Twitter και έχουν ως όνομα χρήστη το δικό του όνομα. Το δυσάρεστο είναι πως τα ψεύτικα προφίλ που «εκμεταλλεύονται» το όνομα του Λάκη Λαζόπουλου έχουν περισσότερους από 5.000 followers γεγονός που μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα και κινδύνους. Οι αστυνομικοί έστειλαν υπόμνημα στην twitter, η οποία μόλις 3 μέρες μετά, κατέβασε τα συγκεκριμένα προφίλ. 
Λάκη δεν είσαι μόνος λοιπόν. Αν και είσαι συνάδελφος και τα νέα σου θα μπορούσαν να είναι και νομικά ως εκ τούτου, είσαι πάντα μοναδικός και ξεχωρίζεις. 
Ο δικός μας όμως ο λεβέντης κοκορεύεται για 7000 like και τουιτάρει με ξένα κόλυβα χωρίς να είμαστε Λαζόπουλοι και φίρμες στα ΜΜΕ. 
Μήπως Λάκη πρέπει να με προσλάβεις στην εκπομπή? Μήπως τελικά πρέπει να αλλάξω καριέρα?

Δεν υπάρχουν σχόλια: