ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Ο Γιάννος ιδρύει κόμμα!



- 19/7/2015
Την ερχόμενη Τετάρτη ένας συνάδελφός μας, ο δικηγόρος κος Γιάννης Γραμματίδης,προχωρά στην δημιουργία πολιτικού φορέα.

Το βιογραφικό του κου Γραμματίδη φανερώνει ένα πετυχημένο Λαρισαίο που κυνήγησε τα όνειρά του.

Ο Γιάννος Γραμματίδης είναι Συντονιστής ∆ικηγόρος των ∆ικηγορικών Γραφείων Μπαχάς, Γραµµατίδης & Συνεταίροι- Επισκέπτης Καθηγητής του Κέντρου ∆ιεθνών Νοµικών Σπουδών, Σάλτσµπουργκ.

Γεννήθηκε στη Λάρισα στις 12 Μαϊου 1952.΄Εχει 2 παιδιά το Γιώργο και τη Μαρία-Χριστίνα.

Σπουδές : Πτυχιούχος Νοµικού Τµήµατος της Νοµικής Σχολής Πανεπιστηµίου Αθήνας, Ακαδηµία ∆ιεθνούς ∆ικαίου της Χάγης, ∆ιεθνές Ινστιτούτο Ανθρωπίνων ∆ικαιωµάτων, Στρασβούργο. Ειδικεύεται σε Συγχωνεύσεις και εξαγορές, σύσταση διεθνών εταιρικών σχηµάτων, κοινοπραξίες (µε έµφαση σε δηµόσια έργα), franchising.

Είναι συγγραφέας μακράς σειρά άρθρων, σχολίων και µελετών που δηµοσιεύτηκαν στον ελληνικό και ξένο οικονοµικό και νοµικό τύπο.

Συντάκτης : Ελληνικός Κώδικας ∆εοντολογίας για το Franchising και της Ελληνικής Ορολογίας για το Franchising.

Μέλος : Ελληνο-Αµερικανικό Εµπορικό Επιµελητήριο (Πρόεδρος), ∆ικηγορικός Σύλλογος Αθήνας, ∆ιεθνής ΄Ενωση ∆ικηγορικών Συλλόγων, ΄Ενωση ∆ικηγορικών Συλλόγων Αµερικής, ΄Οµιλος Ευρωπαίων ∆ικηγόρων Franchise, Νοµική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Οµοσπονδίας Franchise.

διαβάζουμε γι'αυτό!

Αγαπητοί φίλοι,

Το τελευταίο διάστημα ζήσαμε με τον πιο δραματικό τρόπο το τέλος μίας πορείας που εδώ και δεκαετίες επιλέξαμε ως κοινωνία να ακολουθήσουμε. Μία πορεία που μας έφερε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις πού δεν ταιριάζουν με τα όνειρα που κάναμε για εμάς αλλά κυρίως για τα παιδιά μας. Μία πορεία που δεν ταιριάζει με τις αξίες που ενστάλαξαν μέσα μας οι γονείς μας, αλλά ούτε και με την ιστορία και τις προοπτικές του υπέροχου τόπου μας.

Για εμένα αυτή η παράλογη πορεία σταματάει εδώ!

Μαζί με νέους ανθρώπους, όχι μόνο στην ηλικία αλλά πρωτίστως στη ψυχή, γυναίκες κι άνδρες απ” όλη την Ελλάδα κι από όλο το φάσμα της κοινωνίας, με τεκμηριωμένη εμπειρία, όραμα, δημιουργικότητα, συνέπεια κι αξιοπιστία, που δεν αυτοπεριορίζονται σε ιδεολογίες και διαχωρισμούς του χθες, που τους ενώνει ένα βαθύ αίσθημα ενότητας και πατριωτικής ευθύνης, αλλά και ένας νέος, υπερβατικός τρόπος σκέψης ικανός να απελευθερώσει το δυναμικό που κρύβουμε μέσα μας σαν λαός, γυρνάμε σελίδα.



Θα είναι ξεχωριστή χαρά για μένα και τους συνεργάτες μου σ” αυτή την προσπάθεια να είσαι κοντά μας.

Η νέα μας πορεία ξεκινάει την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 12.30μμ από την Αίγλη Ζαππείου.



Σας περιμένω!

Γιάννος Γραμματίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: