ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

νομοσκοπιο! από τα ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

Νομοσκόπιο
Ταύρος
Απρ 21-Μαϊ 20
 Το γενικότερο κλίμα του Μαρτίου επιτάσσει αποδέσμευση και ανεξαρτητοποίηση από τα τετριμμένα και αυτό δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Είναι σίγουρο πως το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο και σε αποφάσεις που θα κάνουν την διαφορά, αρκεί να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου. Με τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, να κινείται στον Υδροχόο από τις 5 και μετά, είναι εύκολο να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και τη χαρά που δίνει η αναζήτηση καινούργιων εμπειριών, γεγονός που δεν αποκλείεται να προκαλέσει λάθη απροσεξίας. Επαγγελματικά, δεν προβλέπονται ιδιαίτερες αλλαγές. Ούτε πολλά εμπόδια θα υπάρξουν, ούτε ιδιαίτεροι λόγοι ανησυχίας. Βρίσκεσαι σε μία αρκετά αρμονική επαγγελματική κατάσταση, που είναι ίσως ό,τι καλύτερο σου έχει συμβεί μέχρι τώρα. Δάνεισε μεγάλε κάνα φράγκο και σε μας!
Δίδυμοι
Μάϊ 21-Ιούν 22
 Για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, ο Μάρτιος φέρνει μια δροσερή πνοή και μία έντονη διάθεση για ζωή. Από τη μία, με τον κυβερνήτη πλανήτη σου Ερμή να κινείται στον Υδροχόο μέχρι τις 18, και από την άλλη με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, από τις 5 του μήνα και μετά, οι επιθυμίες σου για περισσότερα και καλύτερα πράγματα στην ζωή σου αυξάνονται αισθητά. Αυτό σε κάνει να κυνηγάς την αλλαγή με όλες σου τις δυνάμεις. Θα προσπαθήσεις με όλο σου το είναι να ανεξαρτητοποιηθείς και να αποδεσμευτείς από παλαιότερες καταστάσεις, που ένιωθες πως σε κρατούν πίσω και περιόριζαν τις δυνατότητές σου. Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, καλή και εφικτή είναι η ανανέωση που προσδοκάς και η εναρμόνιση με νέες μεθόδους, αλλά μην το παρακάνεις και μην ξεχάσεις παλιές, καλές συνταγές, που μέχρι τώρα ανταποκρίνονταν στις ανάγκες σου. Έχε στο μυαλό σου πως η αλλαγή θα πρέπει να γίνει σιγά σιγά για να είναι ουσιαστική και μόνιμη. Η αναζήτηση καινούργιων εμπειριών στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων θα αποδειχθεί το κύριο μέλημά σου μέσα στο Μάρτιο. Αυτό θα γίνει αρκετά ομαλά στην περίπτωση όπου δεν βρίσκεσαι ήδη σε κάποια σχέση ή δεν έχεις φτιάξει ακόμη τη δική σου οικογένεια. Σε αντίθετη περίπτωση, καλό θα ήταν να ψάξεις για καινούργιες εμπειρίες, χωρίς να απομονώνεις και να κρατάς απέξω τους ανθρώπους, με τους οποίους έχεις συνδέσει πλέον την ζωή σου.
Καρκίνος
Ιούν 22-Ιούλ 22
 Οι καταστάσεις γύρω σου τις ημέρες του Μαρτίου, αγαπητέ Καρκίνε, γίνονται πιο ευνοϊκές με την επιστροφή του Δία σε κανονική πορεία από το ζώδιό σου, από τις 6 του μήνα και μετά. Οι αδυναμίες που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα και δεν σου επέτρεπαν να κινηθείς όπως θα ήθελες, ανήκουν στο παρελθόν και πολλά από τα σχέδια που παρέμεναν σε παύση, μπορούν πλέον να μπουν σε διαδικασία υλοποίησης με ταχύτατους ρυθμούς. Με λίγα λόγια, αισθάνεσαι καλά και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και στο πρόσωπο, αλλά και στις ενέργειές σου. Στα επαγγελματικά σου, στην διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου του μήνα, κάποια εμπόδια θα κάνουν την εμφάνισή τους και ίσως βρεθείς σε δύσκολη θέση, προκειμένου να κρατήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Το πλανητικό σκηνικό είναι δυσαρμονικό για εσένα και οι επιτυχίες που ονειρεύεσαι δεν έχουν έρθει ακόμη. Ωστόσο, πολύ όμορφα πράγματα προβλέπονται στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων από τις 18 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων. Σε περιμένουν νέες γνωριμίες, αλλά και ουσιαστική ανανέωση στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου.
Λέων
Ιούλ 23-Αύγ 22
 Ο Μάρτιος αποδεικνύεται αρκετά ήπιος για εσένα, αγαπητέ Λέων. Ο βαθμός συνεννόησής σου αυξάνεται κατά πολύ, με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο έως τις 18 του μήνα, και αυτό σου επιτρέπει να αποκομίζεις πολύ περισσότερα μέσα από τις συνεργασίες σου και σε βοηθά σημαντικά να είσαι πολύ πιο εύστοχος στις αποφάσεις σου. Εκτός αυτού, με την Αφροδίτη να κινείται στο ίδιο ζώδιο από τις 5 και μετά, θα μπορέσεις να οργανώσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις σου και να προετοιμάσεις το έδαφος, οργανώνοντας τα επαγγελματικά βήματά σου και εξασφαλίζοντας στον εαυτό σου μία ομαλή πορεία για τις ημέρες που θα έρθουν. Ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό στις 20 Μαρτίου, ημερομηνία σημαντική για εσένα, προκειμένου να επανεξετάσεις τα σχέδιά σου και να σκεφτείς τρόπους υλοποίησης των στόχων σου. Στα προσωπικά, θα υπάρξουν αρκετές γνωριμίες, που είναι πολύ πιθανόν να εξελιχθούν σε όμορφες φιλίες, ενώ ανάμεσά τους ίσως κρύβεται και ο άνθρωπος που θα κάνει για εσένα την διαφορά στον συναισθηματικό σου τομέα.
Παρθένος
Αύγ 23-Σέπ 22
Ο ερχομός του Μαρτίου, αγαπητέ Παρθένε, θα σε βρει φορτωμένο με πολλά θέματα, πολλών και διαφορετικών ειδών. Η επιστροφή του κυβερνήτη σου Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, από την 1η του μήνα και μετά, θα κάνει τις υποχρεώσεις σου να μείνουν σε λογικά επίπεδα για αρχή και αυτό είναι κάτι το οποίο θα σου δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι έχεις αρκετό χρόνο και για άλλες δραστηριότητες, που παλαιότερα δεν ήσουνα σε θέση να κάνεις. Ωστόσο, με τον Άρη να κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Ζυγού, θα χρειαστεί να προσέξεις λίγο περισσότερο κάποιες εντάσεις που πιθανόν να προκύψουν, με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Αν δεν προσπαθήσεις να κρατήσεις κάπως τις ισορροπίες και να ρίξεις τους τόνους, ίσως φτάσεις στα άκρα μαζί τους και σε καταστάσεις, για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσεις που εξελίχθηκαν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 16, τα θέματα που παραμένουν ανοιχτά στα επαγγελματικά σου είναι αρκετά και δύσκολα αντιμετωπίσιμα. Με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων δύο μέρες μετά, η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για διορθωτικές κινήσεις και επίλυση προβλημάτων.
Ζυγός
Σέπ 23-Όκτ 23
Ο Μάρτιος χρήζει της προσοχής σου, αγαπητέ Ζυγέ, καθώς με τον Άρη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου την 1η του μήνα, ο μήνας θα προκαλέσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στη ζωή σου. Τώρα θα χρειαστεί να αποδείξεις την μαχητικότητά σου και να αντιμετωπίσεις με θάρρος τις δυσκολίες που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Λογικά, σε αυτόν τον τομέα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, διότι σπάνια στερείσαι δύναμης και τόλμης. Τα προβλήματα που θα προκύψουν, θα έχουν να κάνουν με τον ανταγωνισμό που θα συναντήσεις και τις μεθόδους που θα χρησιμοποιήσουν οι τρίτοι για να σε βγάλουν εκτός στόχων. Η οξυδέρκεια και η προνοητικότητά σου είναι επιβεβλημένες, για να σε βγάλουν από την δύσκολη θέση που πιθανόν να βρεθείς. Ο τομέας των επαγγελματικών απαιτεί σωστή στρατηγική και αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο αν γνωρίζεις καλά ποιους έχεις στο πλευρό σου.
Σκορπιός
Όκτ 24-Νοέμ 22
Με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ξεκίνημα του μήνα στο ζώδιό σου, αγαπητέ Σκορπιέ, ξεκαθάρισε το παρελθόν και όλα τα στραβά που κουβαλά μαζί του και επαναπροσδιόρισε τους στόχους σου. Ο Ερμής στο ζώδιό του Υδροχόου μέχρι τις 18 του μήνα, σου δίνει τη δυνατότητα, λίγο ως πολύ, να προχωρήσεις στις απαραίτητες αλλαγές, αρκεί να εκμεταλλευτείς την εύνοιά του και τις ευκαιρίες που κρύβει. Έχε υπόψη σου πως όσο περνάει ο καιρός και αφήνεις τις καταστάσεις γύρω σου ως έχουν, αργότερα θα αποδειχθεί πολύ δύσκολο να καταφέρεις να αντιστρέψεις το κλίμα. Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου τα πράγματα πάνε καλά. Αν και οι απαιτήσεις σου μείνουν σε λογικά επίπεδα, τότε και οι στόχοι για αλλαγή και ανανέωση, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τον ορθόδρομο Δία στον Καρκίνο από τις 6 του μήνα και μετά, θα υλοποιηθούν πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο γρήγορα. Οι όποιες αλλαγές λάβουν χώρα πάντως, θα πρέπει να εξετάζονται προσεχτικά από εσένα, ως προς την ορθότητά τους.
Τοξότης
Νοέμ 23-Δεκ 21
 Αυτό το μήνα, αγαπητέ Τοξότη, δείχνεις αποφασισμένος να έρθεις σε απευθείας σύγκρουση με ανθρώπους και καταστάσεις, που έως τώρα είτε άμεσα είτε έμμεσα, δεν σου επέτρεπαν να κινηθείς στους ρυθμούς που επιθυμούσες. Ωστόσο, με τον Άρη να κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Ζυγού για όλο αυτό το διάστημα, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός και να ασκείς πίεση στα σημεία και στο χρόνο που πρέπει, διαφορετικά το μόνο που θα σου μείνει στο τέλος, είναι οι αρνητικές συνέπειες μιας ανώφελης σύγκρουσης. Με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο μέχρι τις 18 και τις καλές επιρροές που σου στέλνει ο πλέον ορθόδρομος κυβερνήτης σου Δίας από τον Καρκίνο, από τις 6 και μετά, φτιάξε τα πλάνα σου και, με υπομονή και επιμονή, βάλε τα σε εφαρμογή. Αν κινηθείς έξυπνα, πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι προσπάθειές σου θα είναι εντελώς αναίμακτες. Με τον καιρό θα έρθουν όλα όσα έχεις βάλει στόχο. Καλό βόλι!
Αιγόκερως
Δεκ 22-Ιαν 20
 Ο Μάρτιος, αγαπητέ Αιγόκερε, με τον Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Καρκίνου από τις 6 του μήνα, σου δίνει μια πιο ανάλαφρη διάθεση, ενισχύοντας ταυτόχρονα μέσα σου ένα αίσθημα αυτονομίας και ρήξης με παλιές, αδιέξοδες καταστάσεις. Αυτό θα προωθήσει σε μεγάλο βαθμό τα σχέδιά σου, αλλά με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου Κρόνου από τις 2 του μήνα και μετά από το ζώδιο του Σκορπιού, θα χρειαστεί να επιδείξεις αρκετή αυτοσυγκράτηση και προσοχή, ώστε να μην χάσεις το μέτρο και να μην οδηγηθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις ενθουσιασμού. Πάντως, για ακόμη μία φορά διαθέτεις τον απαραίτητο δυναμισμό και την ενέργεια, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Ο ενθουσιασμός που σου προσφέρει η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 5 και μετά, θα σε κάνει σίγουρα ευρηματικό και πρόθυμο να ξεκινήσεις πολλά, καινούργια πράγματα. Πρόσεχε όμως ιδιαίτερα στα μέσα του μήνα, με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου, και ζήτα τη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι, διαφορετικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι προσπάθειές σου να αποδειχτούν μάταιες. Η ανανέωση, που αισθάνεσαι πως είναι επιβεβλημένο να φέρεις στην ζωή σου, είναι λογικό να κάνει την εμφάνισή της και στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Αυτό θα φέρει πολλές νέες γνωριμίες, αλλά θα θέσει και σε διαφορετικές βάσεις παλαιότερες σχέσεις και συνεργασίες σου από τις 18 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων.
Υδροχόος
Ιαν 21-Φεβ 19
 Ο Μάρτιος είναι ιδανικός μήνας για να πάρεις πρωτοβουλίες, που δεν είχες τολμήσει να πάρεις ως τώρα, αγαπητέ Υδροχόε. Με τον Ερμή μέχρι τις 18 και την Αφροδίτη από τις 5 και μετά στο ζώδιό σου, έχει έρθει πλέον ο καιρός να φανείς πιο δραστήριος και να εκμεταλλευτείς τις δυνάμεις που κρύβονται μέσα σου. Το κλίμα που θα δημιουργηθεί τώρα στους σημαντικότερους τομείς της καθημερινότητάς σου θα είναι αρκετά θετικό, γεγονός που θα σου επιτρέψει να μην συναντήσεις πολλά εμπόδια και να αποφύγεις τις παγίδες, που μπορεί να σε αναγκάσουν να κάνεις βήματα προς τα πίσω. Συνεπώς, αυτό που χρειάζεται είναι να διοχετεύσεις σωστά την ενέργειά σου, προωθώντας περισσότερο τα ατομικά σου σχέδια, σε σύγκριση με προηγούμενες περιόδους. Ιδέες και πλάνα που παρέμεναν ως τώρα στο μυαλό σου, μπορούν επιτέλους να έρθουν στο προσκήνιο και να τεθούν σε δοκιμασία.
Ιχθείς
Φεβ 20-Μάρ 20
 Ο ερχομός του Μαρτίου θα σε βρει με πολλά πράγματα να αλλάζουν έντονα για εσένα, που ανήκεις στους Ιχθείς. Με τον Άρη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο Ζυγό, από την 1η του μήνα και μετά, θα αισθάνεσαι πως οι καταστάσεις γύρω σου γίνονται λίγο πιο αβέβαιες, πράγμα που πηγάζει από το γεγονός πως δεν μπορείς να φέρεις εύκολα εις πέρας κάποιες από τις υποθέσεις σου. Αυτό, σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου από τον Σκορπιό, από τις 2 και μετά, δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει αρκετό εκνευρισμό και να χαλάσει το καλό κλίμα, που έχεις τόσο πολύ ανάγκη. Ο Ερμής μέχρι τις 18 στον Υδροχόο θα δυσκολέψει τις επικοινωνίες σου και πρέπει να καταβάλλεις αρκετή προσπάθεια, για να διατηρηθούν οι ισορροπίες και μέσα σου, αλλά και με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Επαγγελματικά και οικονομικά, με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στις 16 στο ζώδιο της Παρθένου, θα βρεθείς κάπως μετέωρος και θα χρειαστεί να επιδείξεις αρκετή επιμονή και υπομονή, για να μπορέσεις να βγεις νικητής σε ό,τι έχει να κάνει με την υλοποίηση των επαγγελματικών σου στόχων. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με τον Ερμή να επισκέπτεται το ζώδιό σου, η οικογένεια και ο σύντροφός σου είναι οι μόνοι άνθρωποι που μπορούν να σου δώσουν το στήριγμα που χρειάζεσαι τόσο αυτή την δύσκολη περίοδο της ζωής σου. Προστάτεψε όσο το δυνατόν περισσότερο των τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, γιατί είναι εφικτό να βρεις τις ιδανικές λύσεις σε πολλά ζητήματα που θα προκύψουν. καλά κουράγια δηλαδή!
Κριός
Μαρ 21-Απρ 20
 Αγαπητέ Κριέ, καθ’ όλη την διάρκεια του Μαρτίου θα πρέπει να βλέπεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά.  Αν δεν αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία τις υποχρεώσεις σου, θα είναι δύσκολο να πάρεις σωστές αποφάσεις. Επίσης, είναι γεγονός ότι αν υποπέσεις σε λάθη, λόγω της υπέρμετρης ευαισθησίας σου, και αφήσεις τον πανικό να έχει τον πρώτο λόγο, θα πρέπει δυστυχώς να επιλέξεις ανάμεσα στην απραξία και τις συνεχείς αποτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ο Δίας που επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο, από τις 6 και μετά, ευνοεί τα οικονομικά σου, γι’ αυτό μίλα ανοιχτά για τις ιδέες σου, ζήτα την γνώμη φίλων και συνεργατών και άφησε τις επαγγελματικές κινήσεις και επιλογές σου να κριθούν στην πράξη και όχι μόνο στην θεωρία. Έτσι, θα μπορέσεις να δεις τα λάθη σου και θα διώξεις από πάνω σου αρκετό από το άγχος που σε βαραίνει, επειδή ακριβώς δεν έχεις ξεκαθαρίσει προς τα πού βαδίζεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα τα μέσα του μήνα, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, και μίλα σε έμπιστα πρόσωπα, για τα προβλήματα και τις ανησυχίες σου. Μην βασίζεσαι σε υποτιθέμενους φίλους και υποψήφιους εραστές, για να ικανοποιήσεις στο ελάχιστο την φαντασία σου. Μάρτης γδάρτης που λένε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: