ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Νομοσκόπιο



Ταύρος
Απρ 21-Μαϊ 20
Οι βόλτες στην εξοχή έχουν εξελιχθεί σε έναν θαυμάσιο τρόπο να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας! Ο συνδυασμός δουλειάς και ψυχαγωγίας βελτιώνει την διάθεσή σας και σας καθιστά ακαταμάχητους τόσο στον επαγγελματικό όσο και τον προσωπικό τομέα. Πολλοί θα αναρωτηθούν που οφείλεται αυτή η λάμψη στο πρόσωπό σας. Αφήστε τους με την απορία κάτι που θα αυξήσει την γοητεία σας… Για τους άρρενες του ζωδίου, προσοχή στις προκλητικές συμπεριφορές συναδέλφων και μη απέναντί σας καθώς το σαγηνευτικό προφίλ σας θα ξεσηκώσει θύελλες αντιδράσεων από το αντίθετο φύλο.
Δίδυμοι
Μάϊ 21-Ιούν 22
Στις προβλέψεις για την τύχη που θα είχατε πέσαμε διάνα. Είχατε πολλή μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά σας σχέδια και μεγάλη σταθερότητα στην προσωπική σας ζωή. Το μόνο που χρήζει βελτίωσης είναι η άσκηση που πρέπει να μπει στη ζωή σας, κάτι που συστηματικά αμελείτε! Δεν είναι αρκετό το περπάτημα από την Ευελπίδων στο γραφείο σας, το οποίο βρίσκεται μερικά τετράγωνα παρακάτω και θα πρέπει να συμπληρώσετε με τακτική άσκηση! Το ότι είστε ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια του έτους είναι κάτι που γνωρίζετε και σας κάνει δικαιολογημένα αισιόδοξους για το μέλλον!
Καρκίνος
Ιούν 22-Ιούλ 22
 Αρκετά ταξιδέψατε αυτό το διάστημα και χαλαρώσατε! Ώρα για λίγη δουλειά έως τις γιορτές, για λίγο δηλαδή διάστημα ακόμα. Τα νομικά συνέδρια για τα οποία ενημερώνεστε μέσω των νομικών sites, που ανελλιπώς διαβάζετε δεν είναι πάντα για κάποιους άλλους συναδέλφους σας. Καιρός να πάτε σε καμία ημερίδα ή έστω συμπόσιο για να είστε ενήμεροι και να κάνετε και τις επαφές σας. Ο Δίας συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, διασταυρώνεται με τη δική σας και αυτό δεν είναι ευχάριστο! Το προσεχές χρονικό διάστημα, όμως, θα σας έχουμε καλύτερα νέα. Υπομονή!
Λέων
Ιούλ 23-Αύγ 22
Ο Ερμής πλησίασε τον Άρη και σχημάτισε σύνοδο μαζί του λίγες μέρες πριν, κάτι που σίγουρα αντιληφθήκατε αλλά δεν γνωρίζατε που ακριβώς οφείλεται. Οι αναταράξεις θα συνεχιστούν και θα πρέπει να είστε ετοιμοπόλεμοι για νέες μάχες και δικαστικές διαμάχες! Το ότι κερδίσατε εκείνη την τελευταία δύσκολη υπόθεση για την οποία ταλανιζόσασταν τον τελευταίο χρόνο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να εφησυχάζετε. Οι πελάτες δηλώνουν ευχαριστημένοι μόνο όταν δουν ένα θετικό αποτέλεσμα στη δικαστική τους διένεξη και ξεχνούν τα πάντα αν δεν ευοδωθούν και όλες οι μέλλουσες υποθέσεις τους. Μην το ξεχνάτε!
Παρθένος
Αύγ 23-Σέπ 22
Ο Ήλιος προχωρά σταθερά στο ζώδιο σας έχοντας προπομπό του τον Ερμή. Ραγδαίες εξελίξεις σας περιμένουν, που δεν θα είναι πάντα ευχάριστες! Κρατήστε υψηλά το φρόνημά σας και ετοιμαστείτε να διαχειριστείτε την οποία αντιξοότητα προκύψει. Οι πελάτες σας δυσκολεύονται αυτό το διάστημα οικονομικά και δεν είστε οι μόνοι που αντιμετωπίζετε παρόμοια ζητήματα οικονομικών εκκρεμοτήτων μαζί τους. Οπλιστείτε με ψυχραιμία και σύνεση και θα έρθουν καλύτερες μέρες… Οι γιορτές θα σας βρούν αγκαλιά με το ταίρι σας (αλλά δεν θα προδώσουμε τις προβλέψεις Δεκεμβρίου)!
Ζυγός
Σέπ 23-Όκτ 23
Η παρουσία του Ήλιου στον Σκορπιό θα βγάλει στην επιφάνεια ανομολόγητες επιθυμίες και οι προσωπικές εκρήξεις είναι στο πρόγραμμα του μήνα. Επιστροφή στην ομαλότητα δεν είναι σίγουρο ότι θα επιτευχθεί εντός του έτους αλλά διαβάστε και τις προβλέψεις του επόμενου μήνα για κάθε ενδεχόμενο. Οι αλλαγές στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας θα χαροποιήσουν κάποιους από τους πελάτες σας που ανυπομονούν να φορέσουν τα νέα βραχιολάκια ηλεκτρονικής επιτήρησης. Όσοι επίσης, από αυτούς που είχαν υποπέσει σε πταίσματα κατά το παρελθόν πάλι θα χαρούν να μάθουν τα νέα που θα τους πείτε για την παραγραφή αυτών.
 
Σκορπιός
Όκτ 24-Νοέμ 22
Συνεχίζετε να δίνετε δυναμικό παρόν σε συμπόσια και συνέδρια και ταξιδεύετε και εκτός Αττικής, χωρίς να έχετε κατορθώσει έως τώρα να επωφεληθείτε και σε προσωπικό επίπεδο από τις γνωριμίες που αναπόφευκτα κάνατε. Μην αγχώνεστε καθώς οι μέρες που θα έλθει η μεγάλη αλλαγή στην προσωπική σας ζωή είναι μετρημένες! Στην ίδια στήλη τον άλλο μήνα, ίσως να δείτε ακόμα καλύτερες ειδήσεις. Είναι προς τιμήν σας που βρίσκετε το χρόνο να διαβάζετε και το μηνιαίο νομοσκόπιο. Φαντάζομαι ότι έχετε καταλάβει έως τώρα ότι δεν έχει νομοθεσία ή νομολογία. Είναι όμως ότι καλύτερο για την ζωδιακή σας ενημέρωση για έναν νομικό όπως εσείς!
Τοξότης
Νοέμ 23-Δεκ 21
 Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας γυρίζουν σε ορθή πορεία και τα πράγματα θα κυλίσουν αρμονικά και σχεδόν ειδυλλιακά. Η πίεση και οι περιορισμοί που βιώσατε το προηγούμενο διάστημα, σας έκαναν πλουσιότερους σε εμπειρίες και αύξησαν τον σεβασμό στο πρόσωπό σας. Οι ανταμοιβές θα είναι μακροχρόνιες και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα. Δεν ξέρουμε τι έχετε προγραμματίσει για τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά ενδέχεται να υπάρξουν απρόοπτες αλλαγές στα σχέδια σας, καθώς η πολλή καλή εικόνα που έχετε καλλιεργήσει έως τώρα στους πελάτες σας, μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ στον προγραμματισμό των προσωπικών σας ταξιδιών και εξόδων!
Αιγόκερως
Δεκ 22-Ιαν 20
Με πέντε πλανήτες στον οίκο των οικονομικών οι συναλλαγές με τράπεζες και εφορίες είναι στο μενού του μήνα! Θα εξελιχθούν όλα καλύτερα από τις προσδοκίες σας και θα σας περισσέψουν σημαντικά κονδύλια για τις χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις σας. Η ηλιακή έκλειψη θα σας φέρει και πρόσθετες πηγές εσόδων, τις οποίες έχοντας άριστη γνώση διαχείρισης οικονομικών (ίσως τις καλύτερες μεταξύ των λοιπών ζωδίων) γνωρίζετε πως θα διαχειριστείτε. Είναι λογικό και σώφρον να αναμένετε το μειωμένο φόρο στα ακίνητα με το νέο έτος για τις επενδύσεις σας.
Υδροχόος
Ιαν 21-Φεβ 19
Το ακαταμάχητο στυλ σας το οποίο περιγράψαμε με γλαφυρό ίσως τρόπο στην προηγούμενη μας πρόβλεψη είχε καίρια αποτελέσματα στην απογείωση του προσωπικού σας γοήτρου. Παρευρισκόμενοι στις δικαστικές αίθουσες ζήτησαν κάρτα από τον συνάδελφο που σας συνόδευε, όντας δικαιολογημένα εντυπωσιασμένοι από την παρουσία σας στο ακροατήριο. Τα ραντεβού δεν θα τα κλείσετε εντός του έτους λόγω του αναμενόμενου φόρτου εργασίας και αυτό ενδέχεται να απογοητεύσει κάποιους! Τι να κάνουμε όμως…
Ιχθείς
Φεβ 20-Μάρ 20
Έχετε από τώρα κάνει λεπτομερή προγραμματισμό όλων των εορτών και ανυπομονείτε να ενθουσιάσετε τους προσκεκλημένους σας με τα καινούργια χριστουγεννιάτικα stands γλυκών σε σχήματα αστεριών, σε συνδυασμό με τα σετ σε κόκκινο-άσπρο με χρυσές λεπτομέρειες για τον στολισμό του εορταστικού τραπεζιού. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων οι άρρενες ασχολείστε με πιο σοβαρά θέματα, προγραμματίζοντας βέβαια με τον ίδιο παθιασμένο τρόπο τα πάντα από νωρίς έως την τελευταία τους λεπτομέρεια. Η οργάνωσή σας είναι παροιμιώδης και το γραφείο σας την αντανακλά!
 
Κριός
Μαρ 21-Απρ 20
Εντυπωσιάζετε καθημερινά με τις ικανότητες σας, τις οποίες κρατούσατε καλά κρυμμένες για χρόνια. Ουδέν κρυπτόν, όμως, καθώς ήρθε η ώρα να φανούν τα κρυφά ταλέντα σας και να σας αποδοθούν τα εύσημα για την εξαιρετική δουλειά σας. Γνωρίζετε όλους τους νέους νόμους που αλλάζουν σημαντικά το νομικό μας πεδίο και παρακολουθείτε στενά τη νομολογία έχοντας πάντα γνώση όλων των τελευταίων αποφάσεων. Εύγε και συνεχίστε με αυτό τον τρόπο. Στα προσωπικά απολαμβάνετε την σταθερότητα που αξίζετε.
Για τις ως άνω προβλέψεις και περιγραφές, η προσέγγιση δεν είναι επιστημονική, βασίζεται αποκλειστικά στη φαντασία και οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, γεγονότα ή καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: