ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Οταν μία ηθοποιός γίνεται δικηγόρος


- 19/6/2014

Ενώ ο Πασχάλης Τσαρούχας συνεχίζει να ασχολείται ενεργά με το θέατρο, η ζωή της Θεοφανίας έχει αλλάξει εντελώς ρότα σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι. Η υποκριτική έχει μπει στον «πάγο», ενδεχομένως και μόνιμα, αφού πλέον ασχολείται επαγγελματικά με τη δικηγορία, καθώς όχι μόνο είναι πτυχιούχος της Νομικής, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, κάνει την πρακτική της άσκηση στο γραφείο του γνωστού δικηγόρου και προσφάτως εκδότη Χάρη Οικονομόπουλου. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η ηθοποιός βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι παρακολουθεί στενά όλες τις σημαντικές υποθέσεις που χειρίζεται ο δικηγόρος, ανάμεσα στις οποίες και εκείνη εναντίον του Μάκη Ψωμιάδη για την υπεξαίρεση από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η Θεοφανία είναι παρούσα στο ακροατήριο και ακούει προσεκτικά τις αγορεύσεις και τις καταθέσεις προκειμένου να αποκτήσει εμπειρίες που θα τις φανούν χρήσιμες όταν -με το καλό- αναλάβει την πρώτη της υπόθεση.

Οσοι γνωρίζουν την πορεία της Θεοφανίας μέχρι τώρα λένε πως η εκκολαπτόμενη δικηγόρος έχει μεγάλο ζήλο για τη συγκεκριμένη δουλειά, ενώ προς το παρόν κρατάει χαμηλούς τόνους, αφού δεν είναι έτοιμη να μιλήσει για τη νέα της σταδιοδρομία. Πόσο μάλλον να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες που αφορούν την προσωπική της ζωή και τα σύννεφα που έχουν συγκεντρωθεί -σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές- πάνω από τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Ενδεχομένως το ζευγάρι να έχει επιλέξει λεπτό και διακριτικό χειρισμό, αφού και σε παλιότερες δηλώσεις της η Θεοφανία είχε επισημάνει: «Το παιδί τα αισθάνεται όλα. Αν οι γονείς δεν είναι χαρούμενοι, δεν είναι κι αυτό. Είναι πολύ απλό. Εγώ φροντίζω να είμαι χαρούμενη πρώτα απ' όλα για το παιδί μου κι αυτό κάνει καλό και σε εμένα».

ας ήταν να γινόμουν ηθοποιός εγώ στη θέση της
Θεοφανίας, Ηθελα πάντα να πρωταγωνιστώ στο ¨Αγγιγμα Ψυχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: