ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Εκτορα καλό ταξείδι!




του partner wolf - 4/12/2013
O Εκτορας έφυγε μάθαμε χθες και τώρα ταξειδεύει στον παράδεισο. Στην πόρτα του θα περιμένει την αφεντικίνα του μέχρι να πάει να τον βρει όσο και αν χρειασθεί. Και φυσικά ο θεός έχει μεριμνήσει στον παράδεισο να πάνε όλα τα ζώα με τους ανθρώπους τους καθώς τον έκανε κήπο φιλόξενο για όλους. Θα μου πεις τώρα εσύ που το ξέρεις αυτό ξερόλα δικηγόρε? το θέμα έχει λυθεί από τους ινδουιστές εδώ και αιώνες. Ο θεός Ραμ ρητά δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει ο παράδεισος αν είναι να μην είναι ο σκύλος του μαζί. Και φυσικά τούτο το γνωρίζουν όλοι οι θεοί του κόσμου και στους παραδείσους τους επιτρέπουν τους σκύλους καλύτερα από τους ξενοδόχους.
Στην καλή φίλη που έχασε τον Εκτορα λοιπόν ευχόμαστε κουράγιο. Ξέρουμε από απώλειες όπως ξέρουμε από ποιότητα νομικής σκέψης και την αναγνωρίζουμε όπου τη συναντούμε. Η καλή αφεντικίνα του Εκτορα εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή. Το δίχως άλλο αυτό πιστεύει και ο Εκτορας.
Σου στέλνουμε όλοι οι δικηγόροι, σκύλοι και άνθρωποι καλή μας φίλη μια αγκαλιά κουταβάκια ντόμπερμαν, όπως ο Εκτοράς σου, καλά και όμορφα, διόλου επικίνδυνα και επιθετικά. Ολο ψυχή. Ο Βολφ και η παρέα του είναι στο πλευρό σας, παρά το γεγονός ότι αυτές τις μέρες προσεύχεται για το Λουκά που και αυτός είναι καλός του φίλος και κινδυνεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: