ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Πτυχία ισότιμα από το EPLO- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ωρες μετά την κατάθεση των ρυθμίσεων για το επάγγελμα του δικηγόρου και το σάλο για τα περί ΔΟΑΤΑΠ εμφανίσθηκε τροπολογία στη Βουλή που επιτρέπει σε διεθνείς οργανισμούς που μετέχει η Ελλάδα να απονέμουν ισότιμους τίτλους σπουδών ΑΕΙ.
Η τροπολογία εδώ: 
http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Epexergasia-stis-Epitropes?law_id=8e11159a-6c6b-45c3-af5f-7663735c72f2
 Μπορεί κανείς να υποθέσει σε τι αφορά?
Προφανώς!

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
(EUROPEAN PUBLIC LAW ORGANIZATION)
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου (EPLO) είναι διεθνής Οργανισμός με έδρα την Αθήνα που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών από την διεθνή Σύμβαση της Αθήνας, της 27ης Οκτωβρίου 2004. Αποτελεί συνέχεια του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δημοσίου Δικαίου που ιδρύθηκε το 1995. Στις 21 Ιουνίου 2007 ετέθη σε ισχύ η ίδρυση του EPLO μετά την γνωστοποίηση από τρία κράτη (της Ελληνικής Δημοκρατίας, της Δημοκρατίας της Ιταλίας και της Δημοκρατίας της Κύπρου) ότι οι απαιτούμενες διαδικασίες κύρωσης -σύμφωνα με το Καταστατικό του Οργανισμού και βάσει των εθνικών νομοθεσιών- είχαν ολοκληρωθεί.

H Διάταξη αυτή αφορά προδήλως τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου!
Με το καλό λοιπόν και το νέο μας ιδιωτικό πανεπιστήμιο!
Ψηφίζεται από στιγμή σε στιγμή...
AΡΙΘΜΟΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ 1433/45 29.4.2014

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

- Ευρωπαϊκό Κέντρο Δημοσίου Δικαίου / Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου: Ιδρυτής ο κ. Σπύρος Φλογαΐτης, πρώην υπηρεσιακός Υπουργός και στενός φίλος αρκετών στελεχών της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Την περίοδο 2000 - 2007 έλαβε 3,4 εκ. € για έργα όπως επιμορφώσεις νομικών σε Αζερμπαϊτζάν, Μολδαβία και Αρμενία ή δημιουργία Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης στη Βοσνία.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΤΕ?
ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΜΚΟ ΑΠΟ ΤΙς ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ