ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝ'Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! Ερωτικο ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου για νομικούς.

Αύριο 3 του Σεπτέμβρη! μην το βάζουμε κάτω. Για έμπνευση ξεκινούμε με το ερωτικό ωροσκόπιο των νομικών για το μήνα αυτό. Για δουλειές θα μιλήσουμε από τον επόμενο (αν υπάρξουν φυσικά). Στη συνέχεια για όλα τα άλλα. Ο έρωτας όμως τζάμπα είναι οπότε να ξέρουμε τι μας γίνεται!




Κριός

Ένας εξαιρετικά ερωτικός μήνας είναι ο Σεπτέμβριος οπότε μην πολυχολοσκάτε που οι δουλειές πάνε χάλια.  Η αισθηματική ζωή θα είναι απολαυστική και θα φλέγεται από πάθος δεν θα προλαβαίνετε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις της νομολογίας δηλαδή.  Θα πρέπει να προσέξετε βιαστικές ενέργειες και υπερβολές ιδίως με νέες ασκούμενες και νέους ασκούμενους. 


Ταύρος

Ένας μήνας ιδιαίτερα σημαντικός για εσάς θα είναι ο Σεπτέμβριος. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 5/9 και η παρουσία του Ήλιου (έως τις 22/9) και του Ερμή (έως τις 9/9) στο ίδιο ζώδιο δείχνουν ότι θα εργαστείτε με μέθοδο και σχολαστικότητα για να κάνετε μια νέα αρχή στην αισθηματική σας ζωή. Προσοχή σε εισαγγελείς και δικαστές του άλλου φίλου.  Πολύ πιθανή είναι η απόκτηση ενός παιδιού ή μια άλλη ευτυχή κατάσταση που θα συμβάλλει στο να νιώθετε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι ενώ δεν βλέπουμε τον ουσιαστικό προς τούτο λόγο. Η καθημερινότητα θα είναι πιο όμορφη και μαζί με το ταίρι σας (πιθανότατα από το χώρο των τεχνών ή της νομικής) μπορείτε να διαμορφώσετε ένα πιο ευχάριστο πρόγραμμα με μπόλικο φαγητό και χαλάρωση. 
Δίδυμοι

Με το Δία, τον πλανήτη της τύχης στον Καρκίνο αισθάνεστε χαρά και ευλογία για όσα η σχέση σας δίνει και ακόμα και αν θέματα εργασίας σας δυσκολεύουν έχετε τη δύναμη να τα ξεπεράσετε. Η Νέα Σελήνη στον 4ο ηλιακό οίκο στις 5/9 προοιωνίζει τον ερχομό ενός νέου προσώπου στο σπίτι συμπεριλαμβανόμενης και της πεθεράς σας, την αλλαγή κατοικίας ή ένα νέο ξεκίνημα που σχετίζεται με την οικογένεια σας για άλλη γη και άλλα μέρη (τι μόνον οι γιατροί θα πηγαίνουν στη Γερμανία δηλαδή?) . Αν ζευγαρώσετε δεν σας φταίμε εμείς: το είχαμε προβλέψει.

Καρκίνος
 
Τι δυσκολίες που σας προκαλούν Κρόνος, Πλούτωνας και Ουρανός κουνώντας συθέμελα βασικούς τομείς της ζωής προσπαθεί να εξισορροπήσει ο Δίας στο δικό σας ζώδιο που σας δίνει την ευκαιρία για κάνετε μια νέα αρχή βάζοντας προτεραιότητα την οικογενειακή ζωή και τη συναισθηματική σας ηρεμία. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μεταβατικός μήνας καθώς θα κάνετε ταξίδια, μετακινήσεις και επαφές που στόχο θα έχουν  το χρήμα. Ερωτικά λοιπόν μην το παρακάνετε καθώς ο έρωτας και τα λεφτά δεν κρύβονται.
 
Λέων
 
Ο έρωτας όπως δείχνει ο Δίας , ως κυβερνήτης του 5ου ηλιακού οίκου, αποτελεί το βάλσαμο της ψυχής σας. Είναι αυτός που σιωπηρά σας αναζωογονεί αποτελώντας την μπαταρία που σας τροφοδοτεί με πίστη ότι κάτι καλό θα φέρει η ζωή. Πληροφορούμαστε όμως ότι σας έχουν εντοπίσει στην Ευελπίδων οπότε προσοχή.
 
Ανάμεσα στα οικογενειακά, επαγγελματικά, οικονομικά, νομικά ή ηθικά προβλήματα σας ο έρωτας ψάχνει να βρει θέση. Αν και θα θέλατε να τον εντάξετε στη ζωή σας περισσότερο αποτελεί για εσάς το νησί διαφυγής σας από όλα όσα σας σκοτίζουν και σας ταλαιπωρούν στην καθημερινότητα σας σκεφθείτε κάποιο με πολλά δικαστήρια.

Παρθένος
 
Για τους Παρθένους δύσκολα μπορούν τα πράγματα να είναι τέλεια αφού βλέπετε τις ατέλειες και τα ψεγάδια με τη «μια». Αυτό το μήνα ,αν και θα γκρινιάζετε για οικονομικά ζητήματα, δεν θα μπορείτε να μην υποδεχτείτε με χαρά ή έστω με συγκρατημένη αισιοδοξία μια νέα αρχή που θα ανταποκρίνεται στα προσωπικά «θέλω» και αιτήματα που έχετε από τη ζωή. Ξέρουμε και καλούς συναδέλφους για διαζύγια πάντως οπότε μην ανησυχείτε.

Ζυγός
 
Ο μήνας ξεκινά με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο να τονίζει την ομορφιά και την έμφυτη χάρη σας. Από τις 9 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου ο πλανήτης της επικοινωνίας , ο Ερμής θα βρίσκεται επίσης στο Ζυγό και με μεγαλύτερη άνεση θα μπορείτε να εκφράσετε ιδέες και να κάνετε εξόδους ή ακόμα και ευχάριστα ταξίδια. Ωστόσο, η αναποφασιστικότητα και η νευρικότητα που θα εμφανίσετε αυτό το διάστημα ίσως είναι αιτία και για κάποιες έντονες συζητήσεις ή αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας, ιδιαίτερα γύρω στις 16 Σεπτεμβρίου που σχηματίζεται η αντίθεση Ερμή – Ουρανού.Ζήλιες μίση και κακουργήματα σε πρώτο πλάνο.

Σκορπιός
 
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα κινείται στους ρυθμούς του Αυγούστου. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και η σχέση σας θα σας προσφέρει την ηρεμία και την αγάπη που αναζητείτε. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως αντί για πηγή ευτυχίας να αποτελεί αιτία για ανησυχία και φοβίες που με την είσοδο της Αφροδίτης στις 11/9 στο δικό σας ζώδιο θα έχετε την τάση να ερευνήσετε. Χρειάζεται βέβαια προσοχή προκειμένου να μην παραδοθείτε σε εμμονές και ζήλιες.  Η ένωση ποινικολόγων είναι για σας ένα καλό αποκούμπι.

Τοξότης
 
Ο Σεπτέμβριος είναι πέρα από ένας μήνας γεμάτος όσον αφορά επαγγελματικά θέματα και πλούσιος όσον αφορά νέες εμπειρίες που θα ζήσετε μαζί το ταίρι σας σε συνέδρια πιθανότατα των δικονομολόγων ή των εμπορικολόγων.  
Ο μήνας ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 5 Σεπτεμβρίου να προοιωνίζει μια νέα αρχή σε επαγγελματικά θέματα η οποία θα απαιτεί από εσάς να γίνετε πιο σχολαστικοί και παραγωγικοί αλλά και να πληρώνετε τις συνδρομές σας στα νομικά περιοδικά. Ωστόσο, ως ζώδιο της φωτιάς δεν έχετε την τάση να επικεντρώνεστε αποκλειστικά στην πρακτική πλευρά της ζωής και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα αναζητήσετε την περιπέτεια στον έρωτα. Πολλά σορόπια δηλαδή δεν βλέπουμε.

Αιγόκερως
 
Ένας ιδιαίτερα ερωτικός και με βαθιές συγκινήσεις προβλέπεται ο Σεπτέμβριος κατά τη διάρκεια του οποίου η ηδονή θα εναλλάσσεται με τη χαρά και την ανάγνωση του κώδικα πολιτικής δικονομίας. Με τον Άρη όλο το μήνα στον οίκο που σχετίζεται με τη λίμπιντο και τη σεξουαλική δραστηριότητα η ερωτική επιθυμία θα ακουμπήσει κόκκινο ενώ η ευχαρίστηση αναμένεται μεγαλειώδης. Κρατάτε μαζί σας και κανένα χαπάκι. Καραδοκούν εμφράγματα και το καλοκαίρι το παρακάνατε σε μπύρες και μεζέδες.
 
Υδροχόος
 
Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα στον 8ο οίκο, που σκιαγραφεί τη λίμπιντο. προοιωνίζοντας έναν νέο τρόπο προσέγγισης του ερωτικού παιχνιδιού. Η παράλληλη παρουσία του Ήλιου (έως τις 22/9) και του Ερμή (έως τις 9/9) δείχνει ότι θα αφιερώσετε πολύ χρόνο αναλύοντας δεδομένα και βάζοντας τα δάκτυλα υπό των τύπων των ήλων λόγω αισθημάτων ζήλιας και καχυποψίας. Ο Γιάννης Μαρής γράφει για σας. Ο Σεπτέμβριος φέρνει αισθηματικές χαρές και απρόσμενα γεγονότα που αν μη τι άλλο θα σας κρατούν σε εγρήγορση.Προσοχή σε δικαστικούς επιμελητές και επιμελήτριες με μακριά πόδια.

Ιχθύες
 
Τον Σεπτέμβριο ο έρωτας είναι σε πρώτο πλάνο και ερωτικές προσδοκίες έχουν όλες τις προϋποθέσεις να εκπληρωθούν. Η Νέα Σελήνη στις 5/9 στον 7ο ηλιακό οίκο προοιωνίζει ένα νέο ξεκίνημα μέσα στη σχέση (την ίδια που έχετε ήδη ψόφιοι!) ενώ η παρουσία του Ήλιου  στην Παρθένο δείχνει μια περίοδο που ο/η σύντροφος σας θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας. Η σεξουαλική ζωή θα είναι όμορφη και αρμονική έως τις 11/9 μου η Αφροδίτη θα είναι στο Ζυγό ενώ εν συνεχεία με την παρουσία της στο ζώδιο του πάθους το Σκορπιού θα γίνει πιο έντονη και συναισθηματική οπότε κρατάτε πάνω σας και κανένα βιάγκρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: