ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

NOMOΣΚΟΠΙΟ



Ταύρος
Απρ 21-Μαϊ 20
 Η σημερινή πανσέληνος σε στρέφει στον έρωτα τρελλέ ξεμυαλισμένε ταύρε. Καλά ξεμπερδέμματα και άντε να ξεμπλέξεις μετά με το γραφείο...φτού σου για δικηγόρος!
Δίδυμοι
Μάϊ 21-Ιούν 22
 Η πανσέληνος φωτίζει το άλλο σου μισό και σε κάνει ευάλωτο. Προσοχή στην υγεία και καλά μυαλά.
Καρκίνος
Ιούν 22-Ιούλ 22
 Μην βουρκώνεις κοιτάζοντας τον ουρανό. Επίσης μην σεληνιάζεσαι. Το φεγγάρι να σε φωτίσει!
Λέων
Ιούλ 23-Αύγ 22
 Καιρός για κυνήγι λέων μας. Προσοχή στα ελαφάκια και τις χελώνες. Δαγκώνουν έξαλλα δικηγόρους που τους βαρά η πανσέληνος του Απρίλη.
Παρθένος
Αύγ 23-Σέπ 22
 Το φεγγάρι στο πλευρό σου συμπαρίσταται στα πάθη σου. Αν ο Ακης είναι πελάτης σου πήγαινε από το πεζοδρόμιο. Αλλιώς να αποφεύγεις το Μανιτάκη που απόψε σεληνιάζεται.
Ζυγός
Σέπ 23-Όκτ 23
Επαγγελματικές προτάσεις θα σου φέρει ζυγέ η σημερινή πανσέληνος. Αν είσαι συνταγματολόγος χτύπα το Μανιτάκη. Αν είσαι ποινικολόγος ουδέν πρόβλημα. Πελάτες αφθονοι.
Σκορπιός
Όκτ 24-Νοέμ 22
 Δική σου η σημερινή πανσέληνος σκορπιέ. Ασε το κρεββάτι και το πάθος και έβγα στο δρόμο να θαυμάσεις το φεγγάρι μαζί με τους περιβαλλοντολόγους και τις ΜΚΟ. Θα σου κάνει καλό. Προσοχή σε σεληνιαζόμενους λύκους που προστατεύονται από σειρά κοινοτικών οδηγιών.
Τοξότης
Νοέμ 23-Δεκ 21
Η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 25/4 επηρεάζει τον άξονα της δουλειάς και της υγείας σου, γεγονός που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο πρέπει να χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς και να ξεκουραστείς όσο μπορείς περισσότερο ή να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε βοηθούν να χαλαρώσεις. Εκμεταλλεύσου αυτές τις γιορτινές ημέρες και πάρε μια άδεια που θα σε βοηθήσει να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, να δεις τους φίλους σου αλλά και να σκεφτείς με περισσότερη ωριμότητα τις μελλοντικές σου κινήσεις. Το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσει και μια σχέση από το παρελθόν, την οποία και θα θελήσεις να προσεγγίσεις. Προς θεού αν είναι δικηγόρος δρόμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.
Αιγόκερως
Δεκ 22-Ιαν 20
Η Πανσέληνος και μερική έκλειψη Σελήνης που σχηματίζεται στις 25 Απριλίου πρόκειται να φέρει αλλαγές στις σχέσεις με το φιλικό σου περιβάλλον καθώς επίσης και σε κάποιους στόχους σου.Ελπίζω το Πάσχα να μην τρώς οβελία ολομόναχος ούτε να διαβάζεις νομολογία.
Υδροχόος
Ιαν 21-Φεβ 19
Η μερική έκλειψη που σχηματίζει η Σελήνη στις 25 Απριλίου επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου στη δουλειά σου και να αγωνιστείς όσο περισσότερο μπορείς προκειμένου να διατηρήσεις τη θέση σου ή και να λάβεις τα εύσημα που πιστεύεις ότι  σου αξίζουν. Σαν το νερό στ'αυλάκι θα κυλά το αποτέλεσμα των αποφάσεων που αναμένεις. Οι πελάτες μπορεί όμως να μη σε πληρώσουν.
Ιχθείς
Φεβ 20-Μάρ 20
Η έκλειψη της Σελήνης πραγματοποιείται στις 25 Απριλίου στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού και σηματοδοτεί μια πολύ ευχάριστη περίοδο για σένα. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις πνευματικά ή ουσιαστικά και να ξεφύγεις από την πραγματικότητα και τη ρουτίνα που επικρατεί στη ζωή σου και σε κάνει ψάρι του Μπαλουκλή. Βλέπε πολύ Σουλεημάν. Είναι η μόνη λύση για τα όνειρά σου.
Κριός
Μαρ 21-Απρ 20
 Η σημερινή πανσέληνος σημαίνει πολλά για την τσέπη σου και το ζόρικο μυαλό σου. Οταν το φεγγαράκι είναι λαμπρό να σου φέγγει να περπατείς χωρίς να πατάς τα οικονομικώς πολυπόθητα σκατά
Για τις ως άνω προβλέψεις και περιγραφές, η προσέγγιση δεν είναι επιστημονική, βασίζεται αποκλειστικά στη φαντασία και οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, γεγονότα ή καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: