ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Πώς να εντοπίσετε τα κέρατά σας!

Η βόλτα μου στο facebook μου αποκάλυψε κάτι που δεν γνώριζα:ότι με το κινητό ο καθένας σε εντοπίζει. Ετσι σαν παιχνίδι μπορείς να δώσεις το κινητό ενός φίλου, πελάτη κλπ και ξέρεις πού είναι. Θεώρησα ότι είναι κάποιο παιχνίδι από αυτά του facebook που αποφεύγω γιατί δεν πολυκαταλαβαίνω. Ομως σύντομα είδα ότι το παιχνίδι δεν ήταν τόσο απλό όσο φαινόταν.
Σήμερα η Καθημερινή αναμεταδίδει από τη Herald Tribune το υπέροχο "Σε βλέπω όπου και αν πας" του Peter Funt. Η Μαριάννα Τζιαντζή επίσης θέτει το ζήτημα με πληρότητα.

O Παναγιώτης με προειδοποίησε :

"Το ξέραμε από καιρό ότι κάτι παίζει, αλλά κανείς δεν το παραδεχόταν λόγω της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.
Βρέθηκε όμως το 'παράθυρο' και τώρα πια μας εντοπίζουν παντού, γι΄'αυτό TAKE CARE ! Δημιουργήθηκε ένα site (ακόμη είναι χωρίς χρέωση) που απλά εισάγοντας τον αριθμό του κινητού επιτρέπει να εντοπίσεις που βρίσκεται το κινητό μέσω δορυφόρου. Δοκιμάστε το τώρα που...είναι ακόμα δωρεάν.
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό!
Για παράδειγμα βάλτε τον αριθμό κάποιου που εσείς θέλετε να δείτε πού βρίσκεται (το/η σύντροφό σας).
Ο εντοπισμός είναι +/- 10 μέτρα.Κάνε κλικ στο παρακάτω Link.
http://www.track-your-partner.com/"

Και γω που μέρες πούναι σκεφτόμου ότι ¨κάθε κήπος έχει μια γωνιά για τα παιδιά..." ότι ο έρωτας σου επιτρέπει να φωλιάζεις κάπου, να κρύβεις τη χαρά ή τα δάκρυά σου, έμεινα άφωνη.
Το χειρότερο, από μικρή έρευνα στο γούγλη δεν βρήκα και πολλούς να διαμαρτύρονται!
Ε λοιπόν αυτή θα ήταν μια ωραία αγωγή για όποιον είχε κέφι να τη στήσει!
Ερωτευμένοι, παράνομοι, γρηγορείτε. Αλλά ένα τελικά δεν καταλαβαίνω: με τόση επιστήμη πώς ξεφεύγουν οι "τρομοκράτες", εγκληματίες, και λοιποί παράνομοι που η διεθνής της καταστολής δυσκολεύεται να συλλάβει.

2 σχόλια:

wgibson είπε...

καλα δεν ειδατε οτι ειναι χιουμοριστκο το site , μην τροφοδοτειτε το μλπογκ σας με ανακριβειες οπως οι δημοσιογραφοι του Star channel

Unknown είπε...

Φυσικά και το είδαμε! δεν είναι όμως χιουμοριστικά τα δύο ειδικά άρθρα για το θέμα. Ο σχολιασμός γίνεται γλυκόπικρα αν το καταλαβαίνετε... πάντως ευχαριστώ για την υπόδειξη