ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008

Ιδού το νέο νομοσχέδιο για τα Ιστολόγια

Πληροφορούμαι ότι η νομοθετική ρύθμιση ετοιμάζεται έχει το ακόλουθο περιεχόμενο:

«Ιστολόγια νοούνται ηλεκτρονικοί τόποι αναρτήσεως σκέψεων, απόψεων και εικόνων εφόσον αφορούν τούτον εδώ τον κόσμο.

Σκέψεις νοούνται τα προϊόντα των ανθρωπίνων εγκεφάλων που παραμένουν εν ζωή και έχουν δείκτη νοημοσύνης άνω του 40.

Σκέψεις με περιεχόμενο σκωπτικό, πορνογραφικό, χαριτωμένο, υβριστικό, ταξειδιωτικό, πολιτικοκοινωνικό, τσαντισμένο, ή άλλο λογίζονται ως παράνομες πράξεις και τιμωρούνται με φυλάκιση εγκεφάλων σε ειδικές φυλακές που τώρα ετοιμάζονται με ΣΔΙΤ (οι Απαγορευμένες Σκέψεις).

Απαγορευμένες Σκέψεις διατυπωμένες σε ιστολόγια τιμωρούνται με κάθειρξη μέχρι 35 ετών σε ειδικές φυλακές που θα ετοιμασθούν κατεπειγόντως με απευθείας ανάθεση σε ξερονήσια χωρίς ΣΔΙΤ. Επιτρέπονται οι αναγκαστικές απαλλοτριώσεις για λόγους δημοσίου συμφέροντος για την κατασκευή ανάλογων φυλακών.

Σκέψεις θαυμασμού και έκφρασης δέους επιτρέπονται εφόσον αφορούν πρόσωπα εγνωσμένου κύρους (οι Επιτρεπόμενες Σκέψεις).

Οι Επιτρεπόμενες Σκέψεις που διατυπώνονται σε Ιστολόγια τυγχάνουν δημοσίου επαίνου και προτείνονται για βράβευση από την Ειδική Ακαδημία Καλώς Σκεπτομένων Ιστολόγων που ιδρύεται με τον παρόντα.

Σχόλια σε ιστολόγια επί των ως άνω Απαγορευμένων Σκέψεων τιμωρούνται με χρηματική ποινή έως 5.000.000 ευρώ που κατατίθενται σε τράπεζα Α κατηγορίας (γνωστοί και μη εξαιρετέοι αριθμοί). Τα ποσά αυτά θα διατεθούν για την ανέγερση του Νέου Μουσείου Φιλήσυχου Πολίτη.

Συστήνεται Περισπούδαστη Ανεξάρτητη Πανελλήνια Αρχή Καταπολέμησης Ιστολογίων (ΠΑΠΑΚΙ) αποτελούμενη από 45 τριανταπεντάχρονους και 56 τριανταπεντάχρονες, επιτρεπομένων και 35άχρονων λεσβιών και γκει, που θα προσληφθούν εφόσον προσκομίσουν κατάλληλο DVD βεβαίωσης ήθους και εγνωσμένης ποιότητας. Tα μέλη της ΠΑΠΑΚΙ θα προσληφθούν εκτός ΑΣΕΠ και με Υπουργική Απόφαση θα ρυθμισθούν οι αποδοχές τους οι οποίες δεν επιτρέπεται να υπερβαίνουν αυτές του Προέδρου του Αρείου Πάγου. Εδρα της ΠΑΠΑΚΙ ορίζεται η πλατεία Συντάγματος (στα σκαλιά των ΕΜΟ).

Σε επώνυμους ιστολόγους αφαιρείται η άδεια εργασίας και η άδεια παραμονής (Γκάζι ακούς?) αν σκέπτονται πλέον του επιτρεπομένου και αν οι σκέψεις τους συνιστούν Απαγορευμένες Σκέψεις.

Ανώνυμοι ιστολόγοι εφόσον δεν διατυπώνουν Επιτρεπόμενες Σκέψεις θα αποκαλύπτονται με μπλογκοπαγίδες που θα χρηματοδοτηθούν με ΣΔΙΤ. Ως μπλογκοπαγίδα νοείται κάθε μέσον συλλήψεως των ανωνύμων ιστολόγων.

Δημιουργείται ασυμβίβαστο για την εκλογή στο κοινοβούλιο σε ιστολόγους που αναρτούν περισσότερα των 2 ποστ το χρόνο.

Πρόεδροι κομμάτων, βουλευτές, και αρχιερείς ασχολούμενοι παντοιοτρόπως με τα ιστολόγια καθαιρούνται πάραυτα και θεωρούνται ως μηδέποτε εκλεγέντες καθ’οιονδήποτε τρόπο σε ανάλογη θέση. Σε στρατιωτικούς ξηλώνονται πάραυτα οι σαρδέλλες ωσεί Ντρέυφους.

Ασυμβίβαστο για την ανάληψη δημοσίων συμβάσεων δημιουργείται σε ιστολόγους που ασχολούνται με θέματα οικολογικής φύσεως. Οι ιστολογοι αυτού με το παρόν χαρακτηρίζονται Βασικοί Μέτοχοι και εμπίπτουν στις διατάξεις του Συντάγματος περί Βασικού Μετόχου.

Χιουμοριστικά ιστολόγια απαγορεύονται και επιτρέπεται κάθε μέτρο εναντίον τους συμπεριλαμβανομένου του ανασκολοπισμού.

Κάθε ιστολόγιο υποχρεούται να φέρει ειδικό σήμα που θα απονέμει η ΑΠΑΚΙ για το είδος και το περιεχόμενό του από το οποίο να προκύπτει ότι ο χρήστης είναι ενήλικος και απευθύνεται σε ενηλήκους. Πιτσιρίκοι και Μωράκια διαγράφονται από την μπλογκόσφαιρα 10 μέρες από της ισχύος του παρόντος

Ιατρικά και νομικά ιστολόγια καταργούνται δια του παρόντος και οι σε αυτά επωνύμως αναφερόμενοι διαγράφονται από τους οικείους συλλόγους.

Επιτρέπεται η κατάσχεση υλικού που αφορά Σκέψεις και Ιστολόγια συμπεριλαμβανομένων και των εγκεφάλων. Επιτρέπεται επίσης η κατάσχεση συναισθημάτων, συμπεριλαμβανομένων και των συναισθημάτων αγανάκτησης, αηδίας και αυταπάρνησης.

Η παρούσα να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως».

Εισηγητική έκθεση:

Σαν πολύ γυρεύοντας το πάτε μάγκες!

Κατά πληροφορίες μας το νομοσχέδιο προωθείται επειγόντως και θα ψηφισθεί πριν την Καθαρά Δευτέρα για να μην προλάβουν οι ιστολόγοι και οι σκεπτόμενοι να αναρτήσουν αετό.

3 σχόλια:

e-Lawyer είπε...

χαχαχαχαχαχαχα!!! Καταπληκτικό!!!

xasodikis είπε...

Καλόοοοοοοοο :)))

Unknown είπε...

Xαίρομαι που σου άρεσε φίλε Χασοδίκη!
η σύνταξη νομοσχεδίων ήταν πάντα ειδικότητά μου.
e-lawyer σκέπτομαι να γράψω ένα νομοσχέδιο και για τη συμβίωση! αλλά προς το παρόν αναμένω εξελίξεις.