ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2007

Η οδηγία 2004/18 -Το δώρο μας για την Καλή Χρονιά 2008

Το 2007 ήταν μια παράξενη χρονιά συχνά πικρή για τη χώρα μας.

Η καλοκαιρινή οικολογική καταστροφή δεν ήταν η μόνη μεγάλη οδύνη του τόπου.

Το φθινόπωρο μας επιφύλαξε μια εκλογική διαδικασία που άφησε στον κάθε συνειδητό πολίτη μια στιφή γεύση.

Και ο χειμώνας ....συνεχείς πνιγμοί λαθρομεταναστών στο Αιγαίο, κάμερες στις διαδηλώσεις, ύβρεις στο κομματικό σύστημα, περιορισμοί των κοινωνικών δικαιωμάτων και απολύσεις, το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου της Ολυμπιακής, περιορισμοί στις μεταβιβάσεις των μετοχών με τροπολογίες, κολλέγια και ιδιωτικά πανεπιστήμια αλλά διόλου παιδεία, οι μαθητές και πάλι σε καταλήψεις, κουμπάροι να ορίζουν την τιμή του γάλακτος που είναι βασική τροφή για όλα τα παιδιά του κόσμου.

Από το καλοκαίρι γελάμε πικρογελάμε δηλαδή μόνον με το Λάκη Λαζόπουλο κάθε τρίτη.


Η χώρα με το ακριβότερο γάλα της Ευρώπης και με τα λιγότερα δάση πρέπει να καλωσορίσει το 2008 και να βρεί τρόπους να ελπίζει.

Ετος Ολυμπιακών Αγώνων το 8 (τυχερός αριθμός για τους κινέζους) έτος αναθεώρησης για την Ελλάδα, και ποιός ξέρει ποιών εκπλήξεων θα στρέψει το καλοκαίρι τα μάτια στην Ασία...


Εμείς δεν μπορούμε παρά να σας ευχηθούμε το μεγάλο αυτό 8 να είναι για όλους γεμάτο ευτυχία, υγεία, χαρά και αλληλεγγύη και να σας προσφέρουμε κάτι που σπανίζει στον τόπο μας ΔΟΥΛΕΙΑ. Τη δουλειά μας για τις δημόσιες συμβάσεις και την οδηγία 2004/18 όπως ενσωματώθηκε στο εθνικό δίκαιο με το πδ 60/2007 και το σχολιασμό της με τρόπο όσο οικολογικότερο γίνεται. Σε ηλεκτρονική μορφή και για όλους προσβάσιμη. Να την αποθηκεύσετε χωρίς να την τυπώσετε. Για λιγότερο χαρτί...


Τη δουλειά μας για τις δημόσιες συμβάσεις που μας επέτρεψε να συνεργασθούμε και να συνυπάρξουμε όλοι μαζί αγαπημένα και να δώσουμε ο ένας στον άλλο κάτι από τον εαυτό του. Αλλος κέφι ενθουσιασμό και ιδέες, άλλος σχολαστικότητα και ποιότητα, άλλος ταχύτητα και αποτελεσματικότητα και όλοι μαζύ παρέα και κέφι... Η συνεργασία αυτή θα μας μείνει αξέχαστη.


Τη δουλειά μας για τις δημόσιες συμβάσεις που δηλώνει οτι η Ελλάδα αποκτά ένα σταδιακά όλο και περισσότερο ευρωπαϊκό πρόσωπο αφού δεν αντιτίθεται όπως στο παρελθόν στους κανόνες του παιχνιδιού της Ευρώπης.


Τη δουλειά μας που ελπίζουμε να επεξεργασθούμε και να βελτιώσουμε με τις υποδείξεις σας για να κάνουμε ένα ωραίο κοινό βιβλίο.


Σας ευχόμαστε το 8 να σας φέρει ποιότητα ζωής, συνεργασίας και αισθημάτων.

Στους δικηγόρους ειδικά καλές εκλογές στο Δ.Σ.Α.

Στους νομικούς εν γένει να δημιουργούν και όταν απαιτείται να τολμούν να παραιτούνται.

Στους νέους δικηγόρους και στους ασκούμενους φαντασία και δημιουργικότητα: κάποτε πρέπει οι επιλογές των γονιών και των πανελληνίων να μεταμορφώνονται σε κατάδικές τους θέσεις.

Το δώρο μας θα το βρείτε σε

4 σχόλια:

philos είπε...

Κ α τ α π λ η κ τ ι κ ή δουλειά!

Σας εύχομαι να παραμείνετε για πολλα πολλά χρόνια ακόμη δημιουργικοί και ακμαίοι, όλοι οι συνεργάτες του γραφείου σας!

Δεν σας πειράζει να κάνω μια εκτύπωση για το αφεντικό μου που δεν μπορεί να διαβάζει από την οθόνη? Σίγουρα θα την χαρεί!
;)

Ελένη Τροβά είπε...

Mετά χαράς να το μοιράσεις και σε όλη την εταιρία! Για σας όλους έγινε! Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Αν μπορούσαμε να μπούμε και στο μπλογκ σου θα ήταν ωραία....

philos είπε...

Κάτι άλλαξα, για ξαναπροσπάθησε.
;)

Klearchos είπε...

Χαχαχα!! Μου ήρθε στο μυαλό, Χρήστο, η εικόνα του αφεντικού να προσπαθεί να διαβάσει από την οθόνη!! :D