ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008

ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣΑ 2008

Την προσεχή Κυριακή και Δευτέρα (24 και 25 Φεβρουαρίου 2008) οι δικηγόροι καλούμαστε να επιλέξουμε τον Πρόεδρο και τα Μέλη του ΔΣ του Δικηγορικού μας Συλλόγου.

Προσωπικά μετέχω στη διαδικασία αυτή ως υποψήφιος σύμβουλος του ΔΣΑ με το συνδυασμό ΔΙΚΑΙΟΡΑΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ και υποψήφιο πρόεδρο του Νικόλα Κανελλόπουλο.

Θα ήθελα από το βήμα αυτό να καλέσω όλους τους συναδέλφους να προσέλθουν την Κυριακή και τη Δευτέρα και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, όσο απογοητευμένοι και αν νιώθουν. Είναι άλλωστε η μεγάλη γιορτή των δικηγόρων οι εκλογές.

Στη γιορτή αυτή εύχομαι σε όλους τους συνδυασμούς και τους συναδέλφους καλή επιτυχία. Είθε να γίνει πρόεδρος ο καλύτερος και να έχουμε το συμβούλιο που αξίζει στο ρόλο που μας εμπιστεύτηκε η κοινωνία.

Στο Νικόλα που αγωνίζεται όλα αυτά τα χρόνια θα ήθελα να ευχηθώ την καλύτερη δυνατή επιτυχία και τη δικαίωση των στόχων και των προσπαθειών του.

Στην ομάδα του «ΔΙΚΑΙΟΡΑΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ» (υποψήφιους με το συνδυασμό και μη) θα ήθελα να δώσω την υπόσχεση ότι θα παραμείνουμε μια παρέα και μετά τις εκλογές.

Καλή ψήφο, καλά αποτελέσματα και καλή επιτυχία σε όλους

Παναγιώτης Σκουρής

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλή επιτυχία σε όλους!!!
Πράγματι οι εκλογές των δικηγόρων είναι μια μεγάλη γιορτή. Ο καθένας υπηρετεί τις σκοπιμότητες που αρμόζουν στο χαρακτήρα και την ιστορία του. Αλλά όλοι γιορτάζουν και είναι μαζί! το θυμάμαι από παιδάκι όταν με έπαιρνε στις εκλογές ο πατέρας μου και μοίραζα φιλιά για γούρι σε όλους! Μέναμε όλη την κυριακή στο σύλλογο και όταν βράδιαζε ταβερνάκι με παρέα δικηγόρων.
Α! ναι! υπάρχει και αυτό στο επάγγελμά μας! Ευτυχώς!

e-Lawyer είπε...

Κύριε Σκουρή, εύχομαι πραγματικά με επιτυχία να δώσετε τον καλόν αγώνα.
Πάντοτε - κι εγώ θυμάμαι ως παιδάκι, Ελένη, παρόμοιες εμπειρίες με τον μπαμπά μου, αλλά σήμερα πήγαμε χώρια για την ψήφο- μου έκανε εντύπωση όλη αυτή η λύσσα των δικηγόρων πάντως, με πολλούς συνδυασμούς, αρκετούς υποψήφιους προέδρους και το κακό χαρτομάνι στην Ακαδημίας.

Επίσης φέτος ήταν απαράδεκτη η κατάχρηση των προσωπικών δεδομένων εκ μέρους των υποψηφίων. Τα κινητά τηλέφωνα όλων των συναδέλφων βρίθουν διαφημιστικών μηνυμάτων. Προσωπικά εκτιμώ όσους υποψηφίους απέφυγαν αυτήν την πρακτική.

Unknown είπε...

Θα συμφωνήσω μαζύ σου e-lawywer. Και εγώ εκτιμώ όσους απέφυγαν τη ρύπανση και την τηλεφωνική ενόχληση. Θα επισημάνω επίσης το γεγονός ότι οι εκλογές συνοδεύθηκαν από κατάχρηση αλκοολ και τσαμπουκά! Αυτά δεν είναι και πολύ "νομικά" πράγματα. Αλλά τι να γίνει σ'αυτήτη χώρα ζούμε. Οποιος αντέχει τη διαφορά καταβάλει και το τίμημα.