ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

Παιχνίδια ενηλίκων !







Τα Νομικά Νέα συμμετέχουν στην πρόσκληση της Εύης με χαρά και πολλούς πολλούς δυσταγμούς καθώς για ώρα η πέννα έτρεμε στα χέρια μου και έπρεπε να μου πει τι να γράψω ο Παναγιώτης (κατά το πρώτο σκέλος). Δυστυχώς εγώ γράφω πλέον με το χέρι μόνον επικυρώσεις ή αφιερώσεις σε βιβλία και ευχαριστήρια σε μπιλιέτα.

Μπορείτε να καμαρώσετε την υπογραφή μου (και αν τολμάτε αντιγράψτε την...)!

Να λοιπόν που η μπλογκόσφαιρα έδωσε την αφορμή να ξαναβρεθούν δυο παλιές συμμαθήτριες από το νηπιαγωγείο " jardin d'enfants" μέχρι την αποφοίτηση από την Ελληνογαλλική Σχολή Μοναχών Ουρσουλινών, σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που έπαιζαν παρέα στον κήπο της Εύης στου Παπάγου με το σκύλο Κάσιους! Παράξενη ζωή, γράφουμε επώνυμα και οι δυό, έχουμε παντρευτεί από έναν απίθανο και νεώτερό μας Παναγιώτη και μ'όλες μας τις διαφορές διατηρούμε ένα σωρό κοινά ...

Εύη οι ... δικηγόροι σου είναι εδώ!

Η Εύη ας σημειωθεί κάλεσε και την Αθήναιος να χειρογράψει και έδωσε μια γλυκειά συνταγή πάβλοβας. Ε ναι. Οι ζωές των άλλων μπορεί να μην είναι επικυρώσεις. Η συνταγή μοιάζει εξαιρετική!

Τα Νομικά Νέα δράττονται της ευκαιρίας να υπενθυμίσουν στους νομικούς ότι η σοβαροφάνεια βλάπτει σοβαρά την υγεία.

7 σχόλια:

marianaonice είπε...

Είσαι απίθανη Ελένη μου!
Μπράβο σου!!!
Δεν σου κρύβω ότι σκέφτηκα να σε προσκαλέσω με την ανάρτησή μου και τελευταία στιγμή το απέφυγα, γιατί φαντάστηκα ότι ίσως δεν θα σου άρεσε! Τους έχω πάρει λίγο από φόβο τους ...νομικούς :)))
Ε! λοιπόν αυτό λέω και εγώ:
"η σοβαροφάνεια βλάπτει σοβαρά την υγεία". Γι΄ αυτό στον εαυτό μου επιτρέπω να είναι σοβαρός μόνο όπου χρειάζεται και πρέπει!!
Να είσαι καλά, πολύ το χάρηκα που έπαιξες το παιχνίδι!

Unknown είπε...

Μαριάννα:
1. θα έκανα πολλά πάρα πολλά για ένα παλιό φίλο
2. συνεχίζω να παίζω όσο μπορώ
3. δεν έκανα και τίποτε σπουδαίο! μια ευκαιρία άρπαξα να πω δυο κουβεντούλες στο σύστημα με τον τρόπο που μπορεί κανείς να έχει όταν μπορεί ακόμη και τώρα να έχει παιδικούς φίλους.

fevis είπε...

Καλά!!! Η υπογραφή "υπουργική".. Δεν παίζεται... Τον Κάσιους μου λες όμως πως τον θυμάσαι ακόμα? Αυτή η μνήμη σου μερικές φορές με τρομάζει.. Μάλλον γιατί μου θυμίζει πως κοντεύω να γίνω από κασέρι χρυσόψαρο...Φιλάκια πολλά (τώρα που το θυμάμαι..) :-)

Meropi είπε...

Ελένη μου η Μαριάνα προφανώς αναφέρεται σε μένα, γιατί εμένα με κάλεσαν τρεις να συμμετέχω στο παίγνιο και τους απάντησα ότι βαριέμαι. Χα χα χα.
Άσε που το είδε και η κόρη μου που μπαίνει από καιρού εις καιρό και με σχολιάζει και με μάλλωσε...

Meropi είπε...

Εννοώ η κόρη μου με μάλλωσε που δεν έπαιξα...

Unknown είπε...

Εύη, τον Κάσιους τον θυμάμαι εντελώς και με λεπτομέρειες. Οπως και πολλά άλλα.Ας πούμε ότι από μικρό ήσουν καλό καλό παιδάκι!

Unknown είπε...

Μερόπη, δεν είμαι στο νου της Μαριάννας. Αλλά ο καθένας μας έχει το δικό του τρόπο. Εσύ άλλωστε δεν έχεις ένα νομικό (που λέει ο λόγος) μπλογκ. Είναι γενικότερο. Οπότε δεν θα φαινόταν το ίδιο. Για μένα ήταν μια χρυσή ευκαιρία να πω δυο κουβεντούλες στον ¨κλάδο" όπως έγινε και με την προεκλογική φωτογραφία του Παναγιώτη στις εκλογές του ΔΣΑ. Προβληματίσθηκαν πολλοί που δεν φορούσε γραβάτα και ήταν αγκαλιά με ένα σκύλο.
Από την άλλη μεριά οι φίλοι μας και οι συνομιλητές μας στη ζωή είναι κάθε καρυδιάς καρύδι. Ηταν και αυτό που ήθελα να τονίσω. Οτι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αισθήματα και μνήμες. Οχι μόνον επαφές και συμφέροντα. Η Εύη που με ξέρει από παιδί μου πρόσφερε την ευκαιρία.