ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ- ΛΑΘΡΑΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Οποιος παράσει σήμερα (και χθες και προχθές....) από τη Στουρνάρη μπορεί να δει τα μελαμψά παληκάρια που κυκλογορούν με νάιλον σακκούλες γεμάτες τσιγάρα λαθραία. Πλησιάζουν τα ταξί, τους περαστικούς χωρίς κανένα πρόβλημα και τους πωλούν εμπόρευμα όπως πριν λίγο καιρό βλέπαμε να πουλούν την πρέζα άλλες φάτσες.
 

Οχι πως η πρέζα ήταν νόμιμη αλλά την είχαμε συνηθίσει όπως και τη σιγή της αστυνομίας ...
άλλοι μιλούν για φορτηγό στη Αχαρνών γεμάτο από λαθραία τσιγάρα.
άλλοι πάλι μιλούν για φορτίο στην Ηγουμενίτσα που θα πλημμύριζε την αγορά.
οι ειδήσεις γεμάτες πληροφόρηση για το θέμα.
Ομως  αυτή την εικόνα της Στουρνάρη κάποιος πρέπει να την αλλάξει. Οι σοκολατί συμπολίτες μας που τα διακινούν νοικιάζουν ομαδικά χώρους στην περιοχή. Τους βλέπεις σε κάθε σημείο εδώ και ένα μήνα.
Νέοι ένοικοι του κέντρου της πόλης μετά τα καροτσάκια με τα σιδερικά και τα χαρτιά που ανακυκλώνουν μεν θέτουν δε σε κίνδυνο τη ζωή και τα ποδάρια των  περαστικών αποκαλύπτοντας τις παροχές στα πεζοδρόμια καθώς το σιδερένιο σκέπασμα καλά πουλιέται.
Η προεκλογική περίοδος μας έφερε και αυτό το δώρο λοιπόν. Εκτός από τους καθημερινούς αυτόχειρες στις ειδήσεις, οι νέοι λαθρέμποροί κυκλοφορούν ελεύθεροι ενώ τα μεγάλα κανάλια θυμήθηκαν πόσο κακό πράγμα είναι η Χρυσή Αυγή και πόσο πάσχουν οι αδελφοί μας λαθρομετανάστες (ώστε να ψηδφιστεί η ΝΔ! φυσικά). 

Στις προεκλογικές μας μνήμες ας σκεφθούμε πόσοι φόροι χάνονται γι'αυτή την καταπληκτική ιδέα,
πόσο πολύ εγκαθίσταται η ανομία παντού (αν και ο υπηρεσιακός υπουργός παραμένει αρμόδιος πιστεύω), πόσα γεγονότα χάνονται υπό το πρίσμα της μόνης αλήθειας και του μόνου κινδύνου που είναι ή ευρώ ή δραχμή... 

καλή τύχη λαθραίοι !



Δεν υπάρχουν σχόλια: