ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Αναρχικές ιστορίες για γάτους και σκύλους



Ήταν καλοκαίρι 1990 νομίζω και …
Ζούσε ακόμη ο μακαρίτης ο Μάνος ο Δαρζέντας και ήμουν παντρεμένη με τον Παύλο τον Κοτσώνη τότε μικρούλα ακόμη μόλις 26 ετών. Με το Μάνο μας συνέδεε ισχυρή σχέση καθώς ανήκαμε στο λόμπι των γατόφιλων του ΣτΕ. Ο Μάνος αγαπούσε τις γάτες και εγώ είχα τότε το διάσημο γάτο Φυρίκο. Εγώ αγαπούσα  βέβαια και τους σκύλους αλλά δεν το ομολογούσα ούτε στο Μάνο ούτε στην Τσαμπάση…
Θέλει να δει ο Μανιτάκης την Ελένη είπε ο Δαρζέντας (μέλος τότε του ΑΠΘ αλλά και του ΣτΕ)  στον Παύλο  επειγόντως !
Μα γιατί? Δεν τον ξέρω δεν με ξέρει ! τι με θέλει αυτός ο κύριος αναρωτιέμαι! Γκρινιάζω στον Παύλο για το ΣτΕ και ...
Ο Μάνος με σωφρονίζει! Δεν μπορείς να αρνηθείς !
Η αφεντιά μου μόλις είχε βρει την πρώτη της δουλειά στην Ελλάδα και το να πάρω άδεια ήταν αδιανόητο.
Την Παρασκευή είπε ο Μάνος στις 7 στο γραφείο του Μανιτάκη στο ΑΠΘ!
Ζήτησα άδεια δύο ώρες και πήγαμε χωρίς στάση στο γραφείο του καθηγητή που μόλις είχε αναρρώσει όμως μας είπε τότε από σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Χώρος διόλου ζηλευτός και εγώ εντελώς αμήχανη στις παραινέσεις του:
Δουλεύεις πολύ και θα αρρωστήσεις σαν εμένα! Μου είπε
Μετά μου δήλωσε απερίφραστα ότι δεν θα πρέπει να σκέπτομαι να είμαι υποψήφια στη θέση που έχει προετοιμάσει για την «δική του» Ιφιγένεια Καμτσίδου !
Ποια θέση? Ρώτησα έκπληκτη!
Αυτή για την οποία ετοιμάζεις το δεύτερο βιβλίο σου παιδί μου!
Εγώ? Μα εγώ δεν ξέρω τίποτε! Μόλις έπιασα δουλειά στην Αθήνα και ούτε που σκέπτομαι να έρθω στη Θεσσαλονίκη!
Να μην το σκέφτεσαι ! επέμεινε.
Έφυγα από το γραφείο του θυμωμένη και τρέχοντας έφτασα στο λιμάνι. Τρέχοντας και κλαίγοντας.
Ο Παύλος  με βρήκε γεμάτος αγωνία ώρες μετά. Εποχές προ κινητών τηλεφώνων. Πήρε μπροστά μου από ένα θάλαμο το Μάνο το Δαρζέντα και τον ρώτησε τι ήταν πάλι αυτό.
Να ρωτήσετε το Σκουρή! Απάντησε ο Δαρζέντας. Θα σας πει αυτός.
Έξαλλη πέρασα τη νύχτα βρίζοντας το έρημο πρώην σύζυγό μου για τον επαγγελματικό του κύκλο που με καψόνιζε κατά τον τρόπο αυτό.
Την επόμενη ημέρα γνωρίσαμε και τον Σκουρή (το Βασίλη) ο οποίος μετά από συζήτηση για το θέμα με παρότρυνε να βάλω αμέσως υποψηφιότητα στη θέση αυτή. Λίγο καιρό μετά και αφού το γεγονός διαδόθηκε στα κατάλληλα αυτιά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.  Χωρίς να με ξέρουν και φυσικά χωρίς να με εκτιμούν. 
Φυσικά δεν έβαλα υποψηφιότητα. Ούτε που το σκέφθηκα άλλωστε.
Μέχρι σήμερα μάλιστα δεν την έχω γνωρίσει αυτή την κυρία που βεβαίως εξελέγη στη θέση που προκηρύχθηκε κάποτε και πιθανότατα δεν έχει ιδέα για τη συγκεκριμένη καλοκαιρινή βραδυά.
Την ιστορία αυτή διηγούμαι όλα αυτά τα χρόνια για να εξηγήσω πώς μία φοιτήτρια που διάβαζε και έγραφε ξεκίνησε να κερδίζει χρήματα. Πάντα χρεώνω στον Μανιτάκη αυτή μου τη στροφή της μοίρας.
Ο Μάνος δεν ζει πια. Ο Μανιτάκης αφού έγινε υπουργός πρυτανεύει στην Κύπρο. Οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της μικρής προσωπικής μου ιστορίας αφού διαφώνησαν έντονα στο ακαδημαϊκό πεδίο αν και όχι για επιστημονικά ζητήματα τα βρήκαν μετά γέρασαν και δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε!

Δεν ξέρω αν η Ιφιγένεια Καμτσίδου ευτύχισε ιδιαίτερα από τη δική της μοίρα και πώς η επιστήμη της αντιγύρισε τη σοβαρότητα που έδειξε τα χρόνια που ακολούθησαν. Και τη σεμνότητα πρέπει να πω. Ούτε δικό της περιοδικό, ούτε συνταγματική συμμετοχή στα πεπραγμένα της «εποχής των συνταγματολόγων».
Δε θα ξεχάσω όμως ποτέ εκείνη την τρεχάλα προς τη θάλασσα! Τη γεμάτη δάκρυα και οργή.
Κατουριόμουν κιόλας νομίζω μετά από το ταξίδι τόσων ορών χωρίς στάση.
............................

Σήμερα έχω τρία σκυλιά και μία γάτα. Εχω και ένα ζόρικο γιό.Ισως το μόνο κοινό μας σημείο είναι η αγάπη για τα ζώα και τη εμμονή να ανήκουμε στο φαντασιακό λόμπι των γατοσκυλόφιλων όπου πρυτανεύει ο γάτος Φυρίκος και ακολουθεί στην Κοσμητεία ο σκύλος Βόλφ.
Είμαι βέβαιη ότι ο Φυρίκος κάθεται κοντά στο Μάνο και συζητούν τρώγοντας μαριδάκι από τη Σαντορίνη που τόσο αγαπούσε.

Η κυρία Καμτσίδου έγινε μια ιδιαίτερα αγαπητή στα παιδιά καθηγήτρια όπως μου λένε διάφοροι νέοι δικηγόροι στο γραφείο.
 Κατά τις πρόσφατες ειδήσεις:

"Ανέλαβε την Τετάρτη τα καθήκοντά της η νέα πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, Ιφιγένεια Καμτσίδου, η οποία είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Η κ. Καμτσίδου ανέλαβε καθήκοντά παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση και του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου.
Η κ. Καμτσίδου, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία, έχει αναγορευτεί διδάκτορας Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Paris X-Nanterre και, μεταξύ άλλων, έχει δημοσιεύσει μονογραφίες και μελέτες που επικεντρώνονται σε ζητήματα οργάνωσης και λειτουργίας των θεσμών και προστασίας των συνταγματικών δικαιωμάτων".

Δεν γνωρίζω αν έχει γάτα ή σκύλο.
Το δίχως άλλο αυτή την ιστορία δεν την ξέρει και γιατί τάχα?


Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ο Παράδεισος μπορεί να περιμένει

Η σύγχρονη Ελλάδα έλαβε από τα κοινοτικά πακέτα ποσά επαρκή για να γίνει παράδεισος. Σημαντικό μέρος αυτών διατέθηκαν για έργα υποδομών και ανασυγκρότηση της χώρας. 
Πρωταγωνιστές και "εχθροί" όπως θα άρμοζε στην αμερικανική σειρά Δυναστεία οι οικογένειες Μπόμπολα και Εμφιετζόγλου με ιδιοκτησία των εταιριών Ακτωρ και Μηχανική.

Οι σημερινές ειδήσεις κατατείνουν σε επείγουσα εθνική αυτογνωσία:

Ιδού τα Νομικά μας Νέα:

Η PwC αποδέχθηκε, με έγγραφη δήλωσή της, τον διορισμό της ως αναγκαστικού διαχειριστή της εταιρείας Μηχανική και ανέλαβε τα καθήκοντά της.
Την διοίκηση της εταιρείας Μηχανική καθώς και την εκπροσώπησή της έναντι τρίτων αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η αναγκαστική διαχειρίστρια PwC η οποία θα διεκπεραιώνει πλέον όλες τις υποθέσεις που αφορούν και εμπίπτουν στην εν γένει οικονομική και εμπορική διαχείριση της εταιρείας.


Σύμφωνα με έγκυρες πηγές πλήρωσε το ποσό των 1,8 εκατ. ευρώ και θα αφεθεί ελεύθερος ενώ έγινε και αναστολή της δίωξης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Αθανασίου έδωσε εντολή να ασκηθεί η δίωξη για το ποσό αυτό φοροδιαφυγής, όταν πριν από ημέρες ειδοποιήθηκε ο επιχειρηματίας από τη Διεύθυνση Μεγάλου Πλούτου του υπουργείου οικονομικών να πληρώσει το ποσό των 2 εκατ. ευρώ αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Στη συνέχεια εκδόθηκε το ένταλμα για το ποσό αυτό και όταν εμφανίστηκε σήμερα του επιδόθηκε και νέα δίωξη για τα άλλα 2 εκατ. ευρώ. Τα ποσά αυτά προκύπτουν από τη λίστα Λαγκάρντ και τις καταθέσεις του συγκεκριμένου και άλλων μελών της οικογένείας του. Ο αδελφός του πάντως, Φώτης Μπόμπολας, έχει ήδη καταβάλει το ποσό των 1,8 εκ. ευρώ.
Οι εταιρίες που θα μπορούσαν να κάνουν παράδεισο την Ελλάδα και να αποδείξουν ότι υπάρχει χώρος για το καλύτερο στο αλωνάκι μας μετά από έτη αλληλοσφαγών βρίσκονται σήμερα σε κατάσταση συνομολόγησης σοβαρών ποινικών αδικημάτων αλλά και οικονομικών δυσχερειών.
Αν και  ο κ. Εμφιετζόγλου θα μπορούσε να αποτελέσει παράδειγμα άοκνου εργαζόμενου με αμαξίδιο ικανό να εμπνεύσει το σύγχρονο Καπουτζίδη σε τέχνη, αν και φιλότεχνος και εμβρυθείς ιδεολόγος και δημιουργός τίθεται σε  αναγκαστική διαχείρηση.

Αν και ο κ. Μπόμπολας ο καλός φίλος Λεωνίδας έφερε τις αμαρτίες του κόσμου επί έτη ως το πρόσωπο στο οποίο απέκτησε οντότητα ο Βασικός Μέτοχος αν και αγωνίσθηκε ως τέκνο της γενιάς μας με τρόπο μοναδικό για να επιβληθεί στους δεινόσαυρους του παρελθόντος με ήθος και ποιότητα χρειάσθηκε μετά από όλα αυτά να συνδεθεί με τη Λίστα Λαγκάρντ.
Ενα μεγάλο γιατί κυριαρχεί στον κοινό νου.
Γιατί να απολύουμε τον κόσμο όταν τα κοινοτικά χρήματα ρέουν...
Γιατί να καταστρέφονται οι εταιρίες όταν έχουν αναλάβει τις καλυτερες συμφωνίες...
Γιατί οι άνθρωποι να μην μπορούν να ζήσουν καλύτερα αλλά να χρωστούν και τα έθνη να ζητιανεύουν όταν τους έχει δοθεί το καλύτερο οικόπεδο στον κόσμο?

Μιλώντας για τον κατασκευαστικό χώρο η απάντηση βρίσκεται στην Ιστορία. Σειρά ανάλογων εταιριών γνώρισε πάθη και παθήματα λογω της εμπλοκής της με την πολιτική εξουσία προς χάριν των συμβάσεων του δημοσίου. Ακόμη ο καθένας μπορεί να θρηνεί για τα έργα του Μόραλη στο κατεστραμμένο Μον Παρνές μιας άλλης εποχής. Και μαζύ με αυτά για τους μηχανικούς που καταλήγουν αυθαιρετάδες.

Μιλώντας για τη χώρα "το αλωνάκι μας" η πίκρα είναι διπλή. Γιατί τόσο ο σοσιαλισμός όσο και η χριστιανοδημοκρατία δεν επέτυχαν παρά να την αρμέξουν δυναμικά και να την αφήσουν ως άλλη Μπλανς Επιφανί να θρηνεί απόλεμη και καταντροπιασμένη. Χωρίς ήρωες και χωρίς σύμβολα.
Η εθνική αυτογνωσία επείγει.


Οταν οι Θεοί και οι Ηρωες μας βλέπουν

Εικόνα Υπουργικού Γραφείου σήμερα και συμβολισμοί που αφορούν στο πολιτικό γίγνεσθαι της αριστεράς.
Ο Αρης Βελουχιώτης φρίττει αλλά μια εικόνα τι μπορεί να κατανοεί από Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου?
Υπό το βλέμμα του Βελουχιώτη το υπουργικό γραφείο του Χρήστου ΣπίρτζηΠράγματι επώδυνο να νομοθετεί με ΠΝΠ μία κυβέρνηση που κατανοεί τη ντροπή και τον αποτροπιασμό αυτής της πρακτικής όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν.
Πράγματι αλγινό να πρέπει να γίνεις σαν τους "άλλους" όταν ασκείς εξουσία. Και ποιός δεν το ξέρει άλλωστε?
Ομως βρε αδερφέ ο Αρης τι σου έφταιξε και τον τοποθετείς να κοιτάζει τους "αντισυμβαλλόμενους του δημοσίου" που θα συναντάς όπου νάναι τακτικά? Μπορώ από τώρα να υποθέσω τα σχόλις των ποικίλων "αριστερών" που θα επισκεφθούν το γραφείο του Υπουργού υπό τα όμματα του Αρη.
Πιστεύεις πραγματικά ότι ο Αρης έχει θέση εκεί?
Πιστεύεις ότι ο Εσταυρωμένος έχει θέση στα Δικαστήρια?
Οι δικαστικές αποφάσεις είναι πιό δίκαιες έτσι?
Τι άλλοθι αναζητούμε τάχα με την εικόνα των θεών και των ηρώων στο προσκέφαλό μας?
Η δήλωση είναι σαφής! εδώ είναι ο Αρης! αυτός με κρίνει και αυτόν εκτιμώ.

Σίγουρα δεν είναι αυτή η είδηση της μέρας. Οταν ο κόσμος θρηνεί τόσους νεκρούς όλα αυτά είναι χωρίς σημασία. Ομως ενίοτε όταν συμβιβαζόμαστε με την εξουσία, οφείλουμε να σκίβουμε το κεφάλι και να μην εμπλέκουμε την Ιστορία,τους Θεούς και τους Ηρωες με τις επιλογές μας.
Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και οι Ηρωες περπατούν στα σκοτεινά, τώρα όσο για τις συμβάσεις δημοσίων έργων, τις συμβάσεις παραχώρησης, τα reset, και τα λοιπά αντικείμενα ενδιαφέροντος του Αρη τι να πω!
Καλώς μας όρισε στον ωραίο κόσμο των δημοσίων συμβάσεων και της χαράς τους. Μια νέα ευκαιρία για να πάρει κανείς τα Βουνά!
Στο Βουνό λοιπό και εμείς με τον Αρη.




Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Το νόημα της δίκης της παραμονής της 21/4.




Η δίκη της Χρυσής Αυγής ξεκινά αύριο, 20 Απριλίου.Μια δίκη η οποία θα ικανοποιήσει ίσως το κοινό αίσθημα αλλά δεν θα φέρει την κάθαρση. Διότι η Χρυσή Αυγή έχει ήδη ξαναψηφισθεί και βρίσκεται στη Βουλή εν γνώσει των πολιτών για τα πεπραγμένα της.Οπως καμία κάθαρση δεν επήλθε από καμία ανάλογη δίκη, προς δόξαν του εργαλειακού χαρακτήρα της δικαιοσύνης.
Το ομολογούν όλοι! Και η Liberation προειδοποιεί πως μετά την κατάρρευση του Σύριζα, έρχεται η Χρυσή ΑυγήΚατηγορούμενοι, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων είναι 69 στελέχη της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων ο αρχηγός της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος, ο υπαρχηγός Χρήστος Παππάς αλλά και το σύνολο της προηγούμενης Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Το γεγονός που έθεσε τη Χρυσή Αυγή στο μικροσκόπιο των δικαστικών Αρχών ήταν η εν ψυχρώ δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα τα ξημερώματα της 18ης Σεπτεμβρίου 2013, από το μέλος της  οργάνωσης Γιώργο Ρουπακιά.
Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαρίλαος Βουρλιώτης, είναι αυτός που άνοιξε τον φάκελο χαρακτηρίζοντας στο πόρισμά του τη Χρυσή Αυγή «ενεργή ναζιστικού τύπου εγκληματική οργάνωση που δρα από το 1987 μέχρι σήμερα με στρατιωτική δομή, ιεραρχία και διακλαδώσεις σε όλη τη χώρα».
Ως νομικοί περιμένουμε με ενδιαφέρον το θεατρικό αυτό event που δεν θα δώσει λύση στο πρόβλημα της ανάστασης του φασισμού που γενικεύεται στην Ευρώπη.

Περιμένουμε ακόμη μία από τις δίκες των τελευταίων ετών που επιτρέπουν στην Ιστορία να περνά χωρίς ουσιαστικές συνέπειες για κανέναν και κυρίως χωρίς απόδοση δικαιοσύνης.

Η δίκη των χουντικών, η δίκη του Παπακωσταντίνου, η δίκη του χρηματιστηρίου... όλες δίκες χωρίς πραγματικό αποτέλεσμα και νόημα. Η λήθη έχει ίσως διαγράψει ήδη μεγάλο αριθμό από αυτές τις δίκες όπως τη δίκη Παπανδρέου που είναι και πρόσφατη αλλά μόνον ίσως ο Αντώνης Βγόντζας τη θυμάται. Ακόμη και ο δικαιωθείς Ευάγγελος Βενιζέλος μέσω αυτής πολιτικά, δρέπει τη δόξα της διάλυσης του σοσιαλιστικού κόμματος που φυσικά συντέλεσε στο θρίαμβο και της Χρυσής Αυγής.
Παραμονές της 21/4, η 20/4 επαναφέρει το θέμα του φασισμού στην δημοσιότητα. Με τους κανόνες της δημοσιότητας και για ίδια κατανάλωση. Και με πλήθος χουντικών να καλοπερνούν αθωωμένοι μέσα από το καθαρτήριο της δημοκρατίας. Σοφά τους αφομοίωσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, σοφότερα του μαλάκωσε η Νέα Δημοκρατία περιλαμβάνοντας στον κύκλο της και αυτές τις δυνάμεις. Η παρούσα Νέα Δημοκρατία  συνομίλησε με την άκρα δεξιά που πλέον όμως έχει αναβιώσει δυναμικότερη χάρη στη συγκυβέρνηση και συνύπαρξη ετών των κομμάτων στην εξουσία και ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ και τα παντοειδή οικονομικά της οφέλη.
Με μια Αθήνα να καίγεται καθημερινά, με πλήθος δούλων της σύγχρονης μορφής δουλείας (προτιμητέος όρος από λαθρομετανάστες δεν νομίζετε?) με την εργασία υποτιμημένη στα 400 ευρώ, με το τραπεζικό σύστημα να σιγοπεθαίνει, η δίκη της Χρυσής Αυγής θα ήταν σκόπιμο να επιτρέψει στα ψίχουλα της δικαιοσύνης που επιβιώνουν παρά τα μισθολογικά ψαλιδίσματα να δουλέψουν.
 Η ανθρωποκτονία δεν τίθεται σε αμφισβήτηση. Ομως η "εγκληματική οργάνωση"?
Θυμίζουμε την μειοψηφία Σαλάτα:
Η δίκη εισάγεται με ένα βούλευμα (αριθμ 215/2015) στο οποίο καταγράφεται η μειοψηφία του εισηγητή της υπόθεσης Νίκου Σαλάτα ως προς το βασικό αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης. Ο εφέτης σε περίπου 30 σελίδες διατυπώνει την άποψη ότι η κατηγορία πρέπει να εκπέσει, καθώς δεν προκύπτει οικονομικό όφελος για τις παράνομες δραστηριότητες της ομάδας. Κατά τον κ. Σαλάτα βάσει της σύμβασης του Παλέρμο, που υπέγραψαν 180 χώρες το 2000, η εγκληματική οργάνωση υφίσταται ως κατηγορία εφόσον από τη δραστηριότητα των μελών της προκύπτει οικονομικό ή άλλο υλικό όφελος της ηγεσίας και των μελών της.


Τι μπορεί να πει λοιπόν κανείς πολιτικά και νομικά στον πολίτη όταν η εγκληματική οργάνωση δεν φαίνεται να έει οικονομικό όφελος την ώρα που τα νόμιμα κόμματα έχουν τεράστια οικονομικά οφέλη από τη δράση τους?

 Η "δίκη της Χρυσής Αυγής" όπως λέγεται, κρίνει  τη σύγχρονη δημοκρατία και τη σύγχρονη δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι έστω και για λόγους σκοπιμότητας η επιλογή να γίνει παρανάλωμα η δικαιοσύνη και η δημοκρατία δεν ήταν η καλύτερη. Μεγάλο δώρο προσφέραμε στο φασισμό και τους φασίστες αλλά και στο κόμμα της Χρυσής Αυγής που δειψάει για ήρωες και εκδίκηση.
__________________

(700 οι νεκροί άνθρωποι λαθρομετανάστες  στη θάλασσα)
(900 oι νεκροι άνθρωποι λαθρομετανάστες στη θάλασσα)
 
Διεκόπη για τις 7 Μαΐου η δίκη της Χρυσής Αυγής προκειμένου να ενημερωθεί ο δικηγόρος που διόρισε το δικαστήριο για έναν από τους κατηγορούμενους που δεν είχε συνήγορο. Τότε θα τεθεί εκ νέου και το θέμα της δικαστικής αίθουσας καθώς οι συνθήκες είναι τριτοκοσμικές. 
Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής ζήτησαν να μεταφερθεί η δίκη στο Εφετείο καθώς δεν εξυπηρετείται, όπως είπαν, ούτε η δημόσια τάξη ούτε η δημοσιότητα της δίκης. Ο δήμαρχος Κορυδαλλού είπε ότι στις 7 Μαΐου θα είναι και πάλι κλειστά τα σχολεία και πάλι θα έχουμε τραυματίες... "Κάνω έκκληση" τόνισε ο δήμαρχος για να ακούσει την εισαγγελέα να λέει ότι συμφωνεί αλλά "είναι θέμα της πολιτείας και πρέπει να ληφθεί υπόψη ο μεγάλος αριθμός των κατηγορουμένων". Όπως είπε η εισαγγελική λειτουργός η αίθουσα τελετών του εφετείου είναι ήδη κατειλλημμένη και πρέπει να βρεθεί λύση... Και κατέληξε "η δίκη θα αρχίσει εδώ και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε αίθουσα που θα δημιουργηθεί".



Πηγή:www.capital.gr




Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Πασχαλινό

Μας ρωτούν αν η ανάρτηση ότι ζητούμε συνεργάτες είναι σοβαρή! Βεβαίως και είναι! Και θα δούμε και θα απαντήσουμε σε όλα τα παιδιά - συναδέλφους που θα μας στείλουν βιογραφικό με βάση τη συγκεκριμένη πρόταση συνεργασίας.
Οφείλω να σημειώσω σε όσους συναδέλφους θεωρούν ότι η πρόσκληση είναι χιουμοριστική ότι στη ζωή μου κάνω πολλά πράγματα MY WAY και ως μέρος της ζωής μου είναι και η εταιρία μας στην οποία είμαι όμως μόνον ο ένας εταίρος. 
Καλή ανάσταση λοιπόν σε όλους φίλοι συνάδελφοι και καλή ξεκούραση.